Hvad produkter ikke har Gluten?

Gluten er et protein, der findes i korn. Cøliaki, en tilstand, der skader foring af tarmen og forårsager alvorlige intestinal ubehag, er forårsaget af en intolerance over for gluten. Den eneste måde at bekæmpe denne sygdom er ved at fjerne alle gluten fra kosten.

Korn, kerner og mel

Gluten er tættest forbundet med hvede, byg og rug mel. Heldigvis er der mange tilfredsstillende erstatninger, herunder boghvede, majs mel, soja og ris mel. Som en suppe, sauce og sovs fortykningsmiddel, vælge arrowroot.

Eddike

Destilleret hvid eddike er glutenfri. Malt eddike, en ingrediens i mange salatdressinger, indeholder gluten og skal undgås.

Mejeri

De fleste mejeriprodukter er glutenfri. Undgå yoghurt, der har "mix-ins" inkluderet. Disse korn-baserede ingredienser vil sandsynligvis indeholde hvede produkter.

Frugter, grøntsager og nødder

Alle frugter, grøntsager og nødder er glutenfri. Nogle møtrik blander, men kan omfatte krydderier, der indeholder gluten. Vælg plain nødder over krydret dem.

Drikkevarer

Kaffe, te og de fleste alkohol er sikkert for gluten-følsomme. Undgå øl, drikkevarer på basis af Byg eller hvilken som helst drik, der er "maltet".

Tilberedte fødevarer

Der er mange glutenfri produkter på markedet i dag. Helsekost butikker, har navnlig ofte hele afsnit viet til tilberedte fødevarer, korn og blandinger, der opfylder behovene i gluten-følsomme kunder.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com