Om Cabo San Lucas

Cabo San Lucas, også kendt som Los Cabos, er en by beliggende på den sydlige spids af Baja California. På grund af sin beliggenhed tæt på stranden, Cabo San Lucas er nu et populært turistmål og det kan prale af et stort antal resorts og andre aktiviteter. Det er den næststørste by i Baja California, efter La Paz, med 56,811 indbyggere. De fleste af disse beboere er pensionister.

Historie

Selvom Cabo San Lucas havde været beboet af oprindelige folk i århundreder, går æren af opdagelsen til Francisco de Ulloa, Hernan Cortes' navigator, i 1537. Byen blev en handel havn og et tilholdssted for mange berømte pirater. Med opdagelsen af perler i 1700-tallet og etablering af en Jesuit mission begyndte området at blomstre. I begyndelsen af 1900-tallet blev det populært for fiskeri, men utilgængelige undtagen med fly eller båd. Men i 1950 ' erne, berømte mennesker, såsom Bing Crosby begyndte at holde ferie der og Cabo San Lucas blev snart et hot spot for rige. En motorvej blev bygget i 1974, der forbundet Tijuana, gateway fra U.S.into Mexico til Cabo San Lucas, at gøre adgangen til det sydlige Baja California meget lettere.

Geografi

Cabo San Lucas ligger på Stillehavet og kan prale af miles af hvide sandstrande. Havet er lyse blå og vejret er næsten altid solrigt. Rocky mountains flanke kysten og disse bjerge også abut en ørken af kaktus. Om vinteren, temperaturen i gennemsnit i midten af 70 ' erne, mens sommeren det klatrer i 90s. Der er ingen fugtighed.

Kom der

Den nemmeste måde at komme til Cabo San Lucas foregår via fly, og mange store luftfartsselskaber som Alaska Airlines, Continental og United Airlines alle flyve til Los Cabos internationale lufthavn. Det tager omkring to timer for at nå Los Cabos fra Los Angeles. Store krydstogtskibe såsom karneval dock i Cabo San Lucas. Du kan også komme til Cabo San Lucas med bil eller bus via Highway 1. Tur til Los Cabos fra Tijuana er 22 timer i bil.

Aktiviteter

En af de mest populære attraktioner i området er El Arco de San Lucas Cabo, en unik klippeformation på meget spids af Kap. Selvfølgelig, fiskeri og andre vandaktiviteter er store attraktioner i området, og hvert år Cabo San Lucas huser den største marlin turnering i verden. En anden seværdighed i vinteren er hvalsafari.

Berømte bånd

Cabo San Lucas er et populært rejsemål for berømtheder som Leonardo DiCaprio og Bijou Phillips. Ex-Van Halen sanger Sammy Hagar ejer og driver Cabo Wabo Cantina der. Han spiller et show der hvert år på sin fødselsdag. I fortiden, har stjerner som Desi Arnaz og John Wayne vacationed i Cabo San Lucas.

Lokale smag

Selvom Cabo San Lucas hovedsagelig henvender sig til turister, har byen en lille by føler. Byen har dog en turist til lokale ratio højere end andre steder i området. For de leder efter mere af en autentisk oplevelse, steder væk fra de vigtigste marina stadig har asfalterede gader, lokale butikker der sælger håndlavede tortillas og markeder ligner andre mexicanske kystbyer. Desværre, det meste af det omkringliggende område har udviklet sig til resorts og golfbaner.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com