Er mikroorganismer findes i gæring af yoghurt?

07/18/2014 by admin

Er mikroorganismer findes i gæring af yoghurt?

Mikroorganismer er i stand til at omdanne almindelig mælk til syrnede, fortykket yoghurt med lille indsats. Yoghurt er lavet med skimme, semi-skimme eller hele fedt mælk og er fyldt med mikroorganismer ved gæring. Imidlertid afhængigt af behandlingen efter gæringen, det færdige produkt måske eller måske ikke omfatte levende bakterier.

Yoghurt gæring Basics

Yoghurt er lavet ved at vaccinere varmet mælk med en forret kultur, der består generelt af Lactobacillus bulgarius og Streptococcus thermophilus. Disse to typer af mælkesyrebakterier vil under de rette betingelser, omdanne sukker i mælken til mælkesyre, givet det unikke sur smag og tekstur. Hele processen med gæring af mælk i yoghurt finder sted i omkring 12 timer og kræver en kontrolleret opvarmet miljø at fremme reproduktion af disse sunde bakterier i et hastigt tempo.

Levende yoghurt

Alle typer af yoghurt tilgængelige har levende bakterier i dem på tidspunktet for gæring. De mest almindelige mikroorganismer nuværende Lactobacillus bulgarius og Streptococcus thermophilus, dog mange yoghurt er yderligere beriget med endnu flere bakterier--som probiotika og Bifidobacterium bifidum--at bidrage til at fremme samlede gut sundhed. Fordi alle disse typer af yoghurt har et højt niveau af næringsstoffer i forhold til mængden af fedt inkluderet, er yoghurt en næringsrig mad makeup ligner af mælk.

Mikroorganismer efter gæringen

Nogle typer af yoghurt er varmebehandlet efter gæringen at skabe et mere stabilt produkt. Denne proces dræber alle bakterier til stede på tidspunktet for gæring, herunder disse sunde bakterier. For at vælge yoghurt, der har aktive bakterier i det, kigge efter disse produkter mærket med et "Live og aktiv kultur" segl på dem. Dette segl administreres af yoghurt Landsforeningen sikrer, at en yoghurt produkt har mindst 100 millioner kulturer pr. gram på tidspunktet for fremstilling eller 10 millioner kulturer pr. gram frosne yoghurt produkter.

Mikroorganismer og dit helbred

Mikroorganismer i yoghurt har længe blevet rost for deres gavnlige egenskaber på overordnede og tarm sundhed. Som den mest almindeligt kendte probiotiske fødevarer i USA er yoghurt bredt tilgængelige. Mange af de populære typer af yoghurt er dog stærkt sødet eller kunstigt sødet, tager væk fra nogle af de positive aspekter af yoghurt. Kigge efter levende yoghurt, der er minimalt sødet for at genkende de fleste sundhedsmæssige fordele. Andre mindre almindelige fødevarer fyldt med mikroorganismer, som har de samme fordele i kroppen omfatter kombucha, kefir, kimchi og sauerkraut.

Relaterede Artikler