Campingpladser i Graceland, Tennessee

Campingpladser i Graceland, Tennessee

Elvis Presley fortsætter med at være en amerikansk ikon og Graceland fortsætter med at være en populær rejsedestination som tusindvis af Elvis fans flok til musiklegenden mansion hvert år. Graceland ligger på Elvis Presley Boulevard, en næsten 14-acre spredning, som indeholder Meditation Garden, stedet, hvor Elvis' grav. Hvis du planlægger en tur til Graceland, og er interesseret i camping mens du er der, Memphis-området er hjem til flere velrenommerede campingpladser.

Graceland RV Park-campingplads

Du kan ikke komme nærmere til Graceland end Graceland RV Park-campingpladsen, lige nede ad vejen fra gården. Graceland RV Park-campingpladsen har 72 pull-through RV websteder med vand og elektriske tilslutninger. Sytten enkeltværelse hytter er også tilgængelige og samtlige værelser er indrettede med to køjesenge og en dobbeltseng. Der er også et område for telte. Der er en stor parkområde, swimming pool, legeplads og lille supermarked og souvenirbutik på stedet.

Graceland RV Park-campingplads3691 Elvis Presley BlvdMemphis, TN901-396-7125Elvis.com/rvpark

Memphis KOA

På tværs af staten grænsen i Arkansas, er kun 15 miles fra Memphis, Memphis KOA campingpladsen. Memphis KOA har 55 RV websteder med elektriske tilslutninger, 21 RV websteder med vand og elektriske tilslutninger, 2 kabiner og et område for telte. Campingpladsen tilbyder en bred vifte af faciliteter og tjenester, herunder gratis Internet, en swimmingpool, hund park, Spillelokale, legeplads og hestesko pitten. Campingpladsen er også vært for flere almindelige events for campister, herunder T-shirt tie-dying og en social is.

Memphis KOA7037 jeg--55 MarionMarion, AR 72364870-739-4801KOA.com/WHERE/ar/04142/

Meeman Shelby Forest State Park

Hvis du ønsker at være nedsænket i bevarede naturlige omgivelser, hoved 15 miles nord for Memphis til Meeman Shelby Forest State Park. Beliggende på bredden af floden Mississippi state park har næsten 50 campingpladser - alle med en grill, et picnicbord samt el og vand tilslutninger. To nærliggende søer giver muligheder for sejlads og fiskeri og et omfattende netværk af stier er tilgængelige for vandreture.

Meeman Shelby Forest State Park910 Riddick RdMillington, TN901-876-5215stateparks.com/meemanshelby_forest.html


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com