Lang frisure ideer til børn

06/21/2014 by admin

Selv om voksne kvinder ofte modtage hovedparten af hår-besat stereotypen, børn, der dyrker deres lange hår kan også passe regningen, men de forstår den alsidighed og sjov af deres låse. Om deres hår er sat op og casual til en fødselsdagsfest eller behændig og stil for en specialskole begivenhed, kan børn nyde fordelene ved at skabe nye ser ud til deres hår med blot et par skridt og produkter sandsynligvis allerede i den familie kabinet.

Pustet Mohawk

Børn der nyder skateboarding eller punk udseendet (og hvem har behagelige forældre) kan wow deres venner med en fanned Mohawk frisure. Denne stil er også sjovt for en langhåret ung, der vil barbere off hans hår for camp, skole eller bare for at prøve et nyt udseende; han kan bære denne stil for et par dage og derefter barbere det helt. Først, barbere sider af hår, med top og tilbage venstre længe. Næste, blæse tørre håret. Brug en håndfuld gel eller mus og arbejde dine hænder fra roden til spidsen af håret, trække op lige så dit hår står op tall. Arbejde fra panden ned til nakken af halsen. Klumper sig dele af dit hår i pigge, stikke op direkte fra dit hoved for et køligere look.

Båndet fletninger

Selvom fletninger har længe været et dagligt syn i little girls' hår, kan de moderniseret og personlig med en simpel addition--to stykker af smukke bånd. For en særlig begivenhed, såsom en bat mitzvah eller bryllup, overveje at tage din pige kjole til håndværk butikken og matchende en silkeblød nedskæring af båndet til hendes kjole farve. Få om to arm længder. Derefter, adskille hendes hår i to selv sektioner, ved hjælp af en scrunchie til at holde en del af vejen. Dernæst begynde fletning som sædvanlig, men i en af de tre sektioner, tilføje et stykke af båndet ind i håret. Fletning af vride de tre sektioner over hinanden og båndet vil skille sig ud som den smider ind i håret. Når du kommer tæt på slutningen af fletning, sikker med en lille band eller klip, så Krøl resten af bånd omkring slutningen af håret. Gentag på anden siden for en smuk, koordinerende look.

Mini drejninger

Sporty unge piger og drenge, der ønsker at holde deres hår ud af deres øjne kan værdsætte den lethed og sjov for mini drejninger. Forstå en del af tørt hår med fingrene (dette kan være en sjov aktivitet for barnet), at holde resten af håret ud af vejen. Anvende en smule gel eller olie på fingrene, så pels del af hår ned til roden. Sno hårlokken i en krøllet motion så stramt som muligt, og sørg for håret snoninger hele vejen til roden af hovedet (selv passe ikke for at trække for stramt). Håret vil forblive på plads uden nogen forsyninger, selvom du kan sikre det med en klip eller lille elastik. Gentag over hele hovedet. Kunstneriske børn kan nyde at gøre forskellige størrelse drejninger og mønstre over deres hoveder. Håret vil forblive på plads indtil den næste vask, selv om de måske begynder at trævle med masser af aktivitet som kører baser eller jagter familiens hund.

Relaterede Artikler