Hvordan man laver polske Golabki

05/09/2014 by admin

I Polen kaldes små kål ruller golabki, hvilket betyder "lille duer." De går også under andre navne i hele Østeuropa, herunder golubtsy, holubtsi og töltött káposzta.

Instruktioner

• Kog kål i en stor nonstick gryde, fjernelse af blade som de falder i vandet. Brug en træske. Kog alle tagskægget er bud men ikke rives fra hinanden, normalt 10 til 15 minutter. Køre under koldt vand og afløb bladene. Skær den tyk membran ud på bagsiden af hvert blad.

• Saute løg i smør eller margarine indtil let gyldent. Læg alt det kogte kød i en stor skål og tilsæt sauteed løg.

• Tilsæt tørre krydderier, Worcestershire sauce, ketchup og kogte ris. Blend meget godt. Opsætning af bladene, og afhængigt af deres størrelse, sted 2 til 4 spsk kød-blanding på den brede side af bladene. Rulle bladene op og over kødet, guffe i siderne og fortsætter med at rulle. Sted sømmen side ned i en smurt bradepande.

• Bland tomatsuppe, vand og brun farin og hæld jævnt over golabki, at reservere nogle til brug når de betjener. Hvis din gryde ikke behøver låg, dække med tunge aluminiumsfolie. Bage på 325 grader F for om for to til to og en halv time. Check på halvanden time og tilsæt mere vand, hvis der ikke er meget flydende. Cool og skeen nogle af saucen over golabki til at tjene.

Relaterede Artikler