Overnatning tog ture i Californien vin land

Overnatning tog ture i Californien vin land

Napa Valley Wine Train er en populær måde at turnere Californiens vin land. Det følger spor fastsat i 1860erne fra Napa til St. Helena og tilbage. Ud over 3 timers dag tur har gæsterne på vin Train mulighed for at købe flere overnight pakker, som omfatter værelserne på Napa Valley hoteller, måltider på toget eller på Napa Valley restauranter, og vin smagsprøver på udvalgte vinmarker eller i downtown Napa.

Napa Valley vin Train1275 McKinstry St.Napa, CA 945591-800-427-4124winetrain.com

Napas tilbud uden hjul

Pakken tilbud uden hjul gør det muligt for rejsende at opleve Napa fra den smukt restaurerede Pullman spisning, Pullman Lounge og Vista Dome jernbane biler af vin Train, uden at skulle drive. Pakken inkluderer transport til Napa fra San Francisco, via færger og shuttle, en gourmet frokost på vin Train, overnight indkvartering og morgenmad på Napa River Inn og to kort godt for smagsprøver på 13 downtown Napa vin smagning værelser. Napa River Inn, der ligger i centrum af Napa på den historiske Napa Mill, omfatter fire prisbelønnede restauranter, shopping, vinsmagninger, en jazz club og en spa. Downtown Napa er hjemsted for snesevis af butikker og vinsmagning barer.

Floden, Rails og vin Trails

Pakken til floden, Rails og vin Trails er en to-dages tur, der omfatter en overnatning og morgenmad på floden terrasse Inn, frokost på vin Train, en limousine tur i fire Napa vingårde og en forplejning picnic frokost. På terrassen Inn-floden, som er kendt for sin "Napa Valley føler" og elegante moderne indretning, har du et valg af en flod Front værelse, med udsigt over floden Napa eller en landsby Sideværelset. Der opkræves tillægsgebyr for vin med frokost på vin Train og smagsprøver på vingårdene. Transport til og fra floden terrasse Inn er ikke inkluderet.

Hilton jernbane og afslapning pakke

Så smuk som Vinland er i løbet af dagen, kan det være endnu smukkere om natten, når lysene i byer og vinmarker funkle på tværs af de bølgende bakker. Denne pakke indeholder en aften vin Train tour, med en gourmetmiddag tilberedt på toget fra "miljøansvarlige ingredienser, humant rejst, hormon gratis kød og frisk, linje fanget fisk." Overnatningsmuligheder på Napa Hilton Garden Inn giver et væld af faciliteter. Nyd trådløst Internetservice. Lægges i blød i poolen eller blive forkælet i spaen.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com