Sådan gør du CrossFit olympiske elevatorer

Blande Crossfit's hybrid fitness tilgang med den eksplosive power af olympiske løft producerer utrolige gevinster i styrke, kraft, hurtighed og udholdenhed. Der er næsten ingen atlet, der ikke vil drage fordel af Crossfits stil af olympiske løft ved hjælp af følgende teknik.

Instruktioner

• Begynder med "kosteskaft" clean and jerk ved at placere et kosteskaft (eller enhver anden form for rimelig tyk pind) på jorden. Nå på en deadline placering med ryggen lige og ren stick til brystet. Synke i en fjerdedel squat og hæve op, når du skubber bar overhead, fange den i semi squat stilling. Derefter stå oprejst.

• Praksis snatch med et kosteskaft ved at starte i dødløft stand. Synke ned i en dyb squat som du hæve kosteskaft op overhead i en bevægelse, der efterlader dig med dine arme lige op og lidt bag hovedet. Stå op fra squat til slut stump.

• Videre til oejeblikkelige barbell gentagelser af clean and jerk og snatch. Tag nogle video af dig selv og sende det til CrossFit fora, så garvede CrossFitters kan kritik formularen og give dig nogle vigtige pejlemærker.

• Arbejde din olympiske elevatorer i CrossFit "Workout Of the Day" (eller "WOD" på webstedet CrossFit) at træne din krop til at gøre de hårde og tunge olympiske løft midt i en vanskelig full-body workout.

• Isoleret olympiske lift arbejde at følge den Rippetoe tilgang til CrossFit olympisk løft, som indebærer opbygning af et solidt fundament for stilen af løfte før man går videre til mere avancerede former for træning.

• Brug de olympiske elevatorer til høj-gentagelse, no-break træning for at få dig en trætte, metabolisk konditionering uddannelse tilstand og skub din hele CrossFit program.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com