Anvendelser af hyben frøolie

01/05/2013 by admin

I 2013 krediteret supermodel Miranda Kerr, sammen med andre kendte ansigter som Rose Byrne og Gwyneth Paltrow, hyben frøolie som en del af hemmeligheden bag hendes smukke glød. Dette lys, rav-farvet olie er afledt af rose frø, der vokser i det sydlige Andesbjergene i Chile. Opbevar den i køleskabet til at beskytte det mod svingende temperaturer, som kan forstyrre dens effektivitet. Uanset om du vælger at bruge det direkte fra flasken eller føjet til dine favorit hudplejeprodukter, skal du bruge olie til alt fra blødgøring tør hud til at bekæmpe virkningerne af aldring.

Fugtgivende tør hud

Hyben frøolie er lys og let absorberes af huden, gør det en nongreasy fugtighedscreme. Det blødgør ruhed og fugter tør hud. Bruge hyben frøolie til moisturize huden på krop, ansigt og hovedbund, selv om alle med acne eller fedtet hud bør bruge olie med forsigtighed. Fordi olien absorberes hurtigt, kan du anvende det direkte til din hud eller bruge det sammen med din regelmæssig fugtighedscreme.

Bekæmpelse af tegn på ældning

Olie er rig på vitamin A, en naturlig retinoid. Retinoider er almindeligt anbefalet af dermatologer til at bekæmpe ældning og virkninger af solskader på et cellulært niveau. Retinoider som hyben frøolie mindsker rynker og forbedre hudens struktur. Derudover er olien en god kilde til antioxidanter, der bekæmpe frie radikaler og bekæmpe kræfter af befolkningens aldring. Det indeholder også oliesyre og andre essentielle fedtsyrer hjælpe glat rynker. Hyben frøolie indeholder vitamin C og lycopen, som begge bidrager til kollagen produktion og hud foryngelse at mindske og beskytte mod rynke-producerende miljømæssige stressfaktorer.

Opmuntrende endda hudfarve

De samme antioxidanter, fedtsyrer og vitaminer, glat og forhindre rynker også mindske forekomsten af ar og fade rødme eller mørke pigmentering, ifølge Louisa Graves, forfatter til bogen "alder-bevis: skønhed alternativer du behøver at vide." Graves konstaterer hyben frøolie kan hjælpe med at reducere ardannelse fra skoldkopper, acne og kirurgiske sår. Derudover reducerer handlingen retinoid af a-vitamin alderspletter for at give huden et mere ungdommeligt udseende og en endnu hudfarve.

Ved hjælp af hyben frøolie med forsigtighed

Selvom hyben frøolie har været brugt siden oldtiden, skal du bruge det med forsigtighed, især hvis du har sart hud eller er udsat for allergiske reaktioner. Anvende olien på en lille, out-of-the-way plet på din arm til at teste din hud for en allergisk reaktion. Hvis der er ingen irritation eller betændelse efter 15-20 minutter, bruge det som ønsket. Derudover selvom fortalere er overbevist i hyben frøolie forskønne fordele, ikke alle påstandene er bakkes op af videnskabelige fakta. For eksempel, selv om olien kan øge din hud kollagen produktion, viser ingen betydelige videnskabelige undersøgelser, at det fjerner strækmærker.

Relaterede Artikler