Hvordan til at jage hjorte i Texas

02/20/2012 by admin

Spotting hjorte og ulykker med rådyr blevet mere almindeligt fra November til januar som hjorte er oven på den skridt hen til arbejdskammerat. Deres øgede aktivitet gør det perfekte tidspunkt til at jage, hvorfor Texas hjorte jagtsæson i den sene falde og tidlig vinter. Voksne og nogle unge kan deltage i jagten.

Instruktioner

• Købe et jagttegn. Texas har mere end 1.700 steder at købe et jagttegn, herunder agn og tackle butikker, Sports god butikker, stormagasiner og pistol butikker. Du kan også købe en licens, online eller pr. telefon, selv om der opkræves en ekstra $5 administrative gebyr.

• Lære datoer for rådyr sæson. Datoer for hvornår du kan jage hjorte i Texas afhænger af hvilken type af våben du er på jagt med. Bueskydning sæson for hjorte er åben fra begyndelsen af oktober gennem tidlig November, mens jagt med en pistol er tilladt fra midten af November til midten af januar. Disse datoer varierer afhængigt af county og arter af hjorte. For eksempel, mule deer jagt er tilladt i Carson og Potter amter fra slutningen af November gennem begyndelsen af December, men det er kun tilladt i slutningen af November i Andrews og Bailey amter. Specifikke county oplysninger og datoer kan findes ved at besøge hjemmesiden for Texas parker og Wildlife afdeling.

• Finde jord til at jage på. Jagt på privat jord er tilladt med tilladelse fra grundejeren, og mange landmænd og ranchers tilladelse af leasing dele af deres jord til jægere. Texas parker og Wildlife afdeling driver jagt Texas Online-forbindelse, en hjemmeside, der forbinder jægere med land ejere ønsker at lease deres jord til jagt. Jægere kan også finde jord lease gennem forespørgsler på Sports god butikker og handelskammeret i de områder, hvor de ønsker at jage.

• Købe en årlige offentlige jagt tilladelse. For jægere ikke finde privat jord til at jage hjorte på, findes nogle offentlige arealer. Texas parker og Wildlife afdeling har 1 million acres det stiller til rådighed for jægere, der har købt en årlige offentlige jagt tilladelse. En kort bog er forsynet med tilladelse til at vise jægere, hvor offentlige arealer er placeret og specifikke datoer for når jagt er tilladt. Mens du kan købe denne tilladelse til enhver butik, der sælger en licens, bliver du nødt til at vente på kort bog til at blive sendt til dig.

• Købe udstyr. Ud over køb af en licens og offentlige jagt tilladelse, nødt jægere også til at købe udstyr til at jage med. Dette omfatter våben, ammunition og camouflage tøj. Nogle jægere også købe deer opkald og dufte til at tiltrække rådyr til hunter's placering. De fleste af de produkter, der anvendes af rådyr jægere kan findes på Sports god butikker eller detailforretninger med sportslige god afdelinger.

Relaterede Artikler