DIY kort frisurer

05/19/2013 by admin

DIY kort frisurer

Før opskæring dit eget hår, kigge i spejlet og afgøre, hvilken type cut ville være bedst for dit ansigt form og facial funktioner. Disse to ting vil afgøre hvor lang tid de øverste, siderne og bagsiden af snittet skal være. Mens oval ansigter kan støtte næsten alle klip, runde ansigter kræver mere hår at slanke ansigtet, trekantede ansigter kræver hår, som holdes tæt på crown at udjævne brede kindben og firkantede ansigter kan bruge bølget pandehår til at lysne op de skarpe vinkler i kæben. Tage din tid og gøre cut barber shop kvalitet.

Crew Cut

Besætningen nedskæringer kan gøres ordentligt i variationer af kort, semishort og medium længde. I en kort crew cut skæres ryggen og siderne betydeligt kortere end toppen. I en semishort crew cut, siderne og ryggen er lidt længere, og i et medium længde crew cut, siderne og ryggen er næsten så længe som toppen. Generelt, i barber shop teknik, kantning og sidespor er færdig før den øverste område er trimmet og formet. Til kant og side siderne og tilbage, bruge følgende teknik: Brug en grov clipper klinge på den venstre bakkenbarter. Skær opad til hattebånd. Vippe hæl clipper tilbage og fortsætte opad, kører ned af siden af hovedet. Gentag denne bevægelse på bagsiden af hovedet for en selv taper. Når kant og sidespor er færdig, trimme toppen af håret med en clipper, finish off enhver ujævne steder med en kam og saks. Den øverste skal være "gradueret længde fra den forreste hårgrænse til den bageste del af kronen" som anført i "Milady's Standard lærebog i professionel Barber-Styling." Gradueret længde af den øverste hår skal svare til den generelle kurve af bærerens hoved form.

Børste Cut

I en pensel cut, siderne og bagsiden af hovedet er skåret i en kort crew cut længde. Toppen af håret er holdt en fjerdedel til en halv tomme over hele toppen af hovedet. Den øverste snit bør følge den naturlige kontur af hovedet. Dette er især vigtigt i en børste skære, fordi håret er så tæt på hovedbunden, formen af hovedet er mere mærkbar.

Quo Vadis

Quo vadis er en genvej, der er udviklet til krøllet hår, der kan få uregerlige når lange og ser ujævn når det er skåret kort med en besætning cut eller børste cut. Når gøres ordentligt, bliver quo vadis "opnå en jævn og glat snit over hele hovedet,", som er angivet af "Milady." Brug #1 clipper kniv til at skære hår tæt på hovedbunden. Gå over en gang, ved hjælp af en clipper på hele hovedet. Følg en stribe mønster, når du bruger clipper. En #000 clipper kan bruges til halsen. Fjerne nogen patches eller uregelmæssigheder ved at gå tilbage over hovedet med den samme clipper.

Fade

I en fade holdes håret tæt på nakken og sider. Gradvist, håret bliver længere mod kronen og længste på toppen. Tage en #1 clipper klinge og start i midten af bagsiden af nakken. Skåret siderne ved hjælp af den næste størrelse i clipper knive. Let trimme den øverste del, således at det forbliver den længste. Med lidt øvelse, vil du kunne fade linjer af hver længde med lethed og præcision.

Relaterede Artikler