Wilton kage udsmykning instruktioner

01/30/2013 by admin

Wilton er en af landets førende kage udsmykning virksomheder, tilbyder kurser, kage udsmykning redskaber og opskrifter til forbrugerne landsdækkende. Mens selskabet har skabt hundredvis af kage variationer, tilbyder de enkle instruktioner for enhver kage dekoratør at nyde.

Vælg glasur

Kager kan være indrettet ved hjælp af en række forskellige glasur og frostings, hver med deres egen konsistens, smag og lethed af spredning. At vælge den rigtige type glasur til din kage er afgørende for en velforberedt, professionelle kage. Buttercream frostings er den mest almindelige glasur anvendes; de er generelt foretrækkes for deres glat konsistens, som breder sig let over formede kager og efterlader krummerne intakt. Hvis du vil oprette buttercream glasur, langsomt kombinere to pinde af blødgjort, stuetemperatur smør med 6 kopper konditorens sukker, 2 tbsp. mælk og 1 tbsp. af vanille. Tilføje kakao, aroma uddrag eller levnedsmiddelfarvestof for at skabe flavored eller tonede glasur. Royal icing, som er generelt er udarbejdet ved hjælp af en Wilton kit, eller ved kæmning marengs pulver og konditori sukker, er generelt bruges til kage-dekoration formål, herunder piping og blomst at gøre.

Forberede redskaber

Opretholde den korrekte temperatur til køkkenredskaber og ingredienser er afgørende for et professionelt udseende kage. For at sprede glasur gnidningsløst, bør glasur stuetemperatur. Køre en glat spatel under varmt vand og kortvarigt håndklæde-tørt det for at sikre frosting ikke klumpe, og spreder sig nemt. Wrap kage lag i klamrer wrap og fryse dem i en time til at hjælpe forsegle i krummer; en kold kage vil forbyde krummer fra brækker og spredning under glasur proces. Endelig, Sørg for smør og mælk er ved stuetemperatur, når du blander frosting at undgå klumper.

Frost kagen

Hvis du vil oprette en professionelt udseende kage, Spred frosting langsomt og jævnt. Fordelt glasur på toppen af kagen, mod kanterne. Glat med kanten af spatel, og ikke tillader spatel til at røre kagen selv, da dette forårsager krummer til at bryde ud fra toppen af kagen. Næste, feje spatel fra kanterne af kagen tilbage mod midten, indsamle overskydende flormelis og fejer spatel langs toppen af en skål til at fjerne. For at frost siderne af kagen, glat glasur ved at holde spatlen oprejst, med dens kant mod kronen. Langsomt spin kage, pas på ikke for at løfte spatel fra frosting. Fjern overskydende frosting af kagen og Gentag, indtil kagen er overdækket og glat.

Relaterede Artikler