Blød stilarter kampsport

03/08/2013 by admin

Den moderne martial kunstner har en vifte af stilarter og filosofier at vælge imellem. Blandt disse er den meget effektiv undersøgelse af "bløde" kampsport. Blød stilarter fokusere på indre dyrkning før offensive teknik og udmærke sig i omdirigere en aggressor kraft og fremdrift til at deaktivere ham eller give forsvareren en fordel. Disse unikke traditioner og filosofier af bekæmpe tillade mindre eller ellers mindre betinget fysisk elever til at blive dygtig til at dreje en modstander kraft til deres ulempe.

Aikido

Udviklet i 1920-erne af Morihei Eushiba med henblik på at skabe en kunst for praktiserende læger til at forsvare sig ubevæbnede fra en eller flere angribere, Aikido er ofte betragtes som den ultimative defensive kampkunst. Brug momentum og kraft manipulation, er Aikido en blød kampkunst, der excellerer i forhindrede en modstander hurtigt og effektivt og minimere skader på både forsvarer og angriber. Arbejder primært med kaster, fælles låse og kæmper teknikker, avanceret Aikido studerende også modtage uddannelse i boken (eller træsværd), jo og bo personale.

Tai Chi

Måske det blødeste af kampsport, Tai Chi Chuan er praksis med at udnytte og manipulere "chi" energi inden for og uden for kroppen. Disse former, ofte langsom og forsætlig, kræver ikke en modspiller for progression og kan praktiseres helt alene. Oprindeligt udviklet i fem store traditionelle skoler--Chen, Yang, Wu/Hao, Wu og solen - Tai Chi er nu undervist og praktiseret over hele verden. Men oftere end ikke et sidste valg for martial kunstnere søger en bekæmpelse tapperhed i eksterne formularer, har Tai Chi været lægeligt bevist for at øge balance kontrol, fleksibilitet og kondition, blandt andre fordele.

Qigong

Betragtes som ligner Tai Chi for sin meditativ og yndefulde udtryk, Qigong er den gamle kinesiske praksis med at dyrke og udnytte interne "chi." kendt for sit ry for forbedring af sundheden og styrke kvaliteter, Qigong samler mange filosofiske og åndelige praksis med henblik på healing og forbinder med natur og universet. Det centrale element i Qigong er manipulation og flytning af livskraft (chi), for at styrke kroppen for både martial og ikke-bekæmpelse formål. Der er mere end 10.000 stilarter af Qigong i øjeblikket praktiseres med 200 millioner udøvere på verdensplan, ifølge Neigong.net.

Relaterede Artikler