Hvordan du optø et korniske høne

01/23/2014 by admin

Hvordan du optø et korniske høne

Når du er i humør til en saftig hel ristet kylling, men du er kun madlavning for dig selv, koge et korniske høne i stedet. Meget mindre end den almindelige købmand kylling, vejer Rock Cornish spil høner typisk kun mellem 1 og 2 £. Disse bittesmå høns er nemme at tilberede ved blot krydderier og ristning dem i ovnen. Hvis du har kogt Cornish høner i fryseren, skal du korrekt og sikkert tø dem ud før du begynder madlavning proces.

Instruktioner

• Læg de frosne Cornish høner i køleskabet til optøning, som kan tage en til to dage.

• Dykke Cornish høns i en stor skål koldt vand for hurtigere optøning, der bør tage mere end to til tre timer. Holde den Cornish høne i sin emballage og Skift vandet hver 30 minutter for at sikre, at den forbliver kolde.

• Sted kyllingen i en mikrobølgeovn-safe container og tø på indstillingen afrimning, dreje hønsene ofte. Dette er den mindste anbefalede løsning som dele af kylling kan begynde at lave mad mens andre dele er stadig frosset.

Tips & advarsler

  • Cornish høne optøet i vand eller mikroovn skal tilberedes umiddelbart efter optøning eller det vil være modtagelige for bakterier, der forårsager fødevarebårne sygdomme.

Relaterede Artikler