Hvordan man bruger gratis cykel System i København

01/28/2014 by admin

Hvordan man bruger gratis cykel System i København

Copenhagen er fyldt med cyklister. I virkeligheden er der så mange, at gaderne er fyldt med et væld af cykelstier, plus en lang række trafiksignaler, specielt installeret bare for at regulere de tohjulede rejsende. Takket være programmet gratis cykel kan besøgende til byen hoppe direkte ind og nyde den spænding og frustrationer af ridning en cykel i den danske hovedstad.

Instruktioner

• Erhverve en 20 Kroner dansk mønt. Programmet cykel kan være fri, men det kræver depositum på en mønt til at frigive cyklen fra sin lås. Derefter kan du ride cykel rundt i byen, i et stykke tid, og når du vender cyklen til sin lås, så du få depositum tilbage. Der er cykelstativer spredt rundt omkring byen. Hver rack holder ti eller flere cykler. Alle cykler og låse er udskiftelige, så du kan returnere cyklen til enhver lås til at få din indbetaling. De fleste af cykelstativer er beliggende i downtown området, således at de nemt kan bruges af besøgende.

• Stå tidligt op. Hvis du ønsker at ride rundt i byen på en gratis cykel, så du skal være på cykelstativer klokken 8:00 eller så, eller andet du vil finde at alle cykler er taget.

• Returnere cyklen til rack og få dit depositum tilbage. Efter dette vil du sandsynligvis gjort for dagen med gratis cykel system. Det vil være svært at få en anden cykel, på grund af populariteten af programmet.

• Gå cykel ridning på en regnvejrsdag. Hvis du ønsker at bruge en gratis cykel til at besøge en bestemt museum eller castle, vil derefter du skal gøre dette i løbet af vejrliget. Færre cykler anvendes i disse betingelser. På en god dag din cykel vil højst sandsynligt er blevet opkøbt af en anden meget snart efter er det blevet vendt tilbage til en af de mange cykelstativer.

Tips & advarsler

  • Cyklerne er meget enkel anliggender, der ikke er bygget til fart. De er en lys rød og sort farve, og har Coca-cola emblem vises på egerne i hjulets og er ganske let at få øje på.
  • Når du foretager en indbetaling og erhverve en cykel, forlader ikke cyklen uden opsyn eller en anden vil ride væk på cykel og få indbetalingen.
  • Overholde alle færdselsregler. Glem ikke at cykel trafikken i København er stærkt reguleret, og at det er bydende nødvendigt, at du ride på cykelstier og adlyde alle cykel signaler.

Relaterede Artikler