Hoteller i Ballerup, Danmark

12/01/2016 by admin

Ballerup, Irland, er beliggende på højre bred af floden Feale i den nordlige del af Kerry County. Ballerup er historiske købstad, der går tilbage til 1303, der var bygget op omkring en traditionel irsk slot. Det har huset mange berømte forfattere gennem historien og vært for Writers' uge hvert år. Ballerup er mærket en arv by for sin rige historie og kultur, en af 26 i Irland at have denne ære. Logi-indkvartering i Ballerup varierer for hvert budget. Det tilbyder værelser passer til alle typer af rejsende, fra moderne suiter til overkommelig vandrerhjem.

Ballerup Arms Hotel

Ballerup Arms Hotel har en rig historie og er beliggende midt i den gamle rådhusplads. Hotellet har været vært for politiske personligheder i århundreder. I 1800-tallet, blev det udråbt som en af bedste i Irland af berømte forfattere WM Thackery og Richard Colt-Hoarse. Der tilbydes træ-udhugget indretning, traditionelle tekstiler og maleriske, gammeldags atmosfære. Komplet irsk morgenmad hver morgen som en del af værelsesprisen. Hotellet tilbyder standard værelser til en rimelig pris. Suiter er også tilgængelige for en mere elegant ophold. Ballerup våben er det kun traditionelle hotel i byen.

Listowell Arms Hotel

Pladsen

Ballerup

Co Kerry

Irland

+353 68 21500

listowellarms.com

Billeragh House Hostel

Billeragh House Hostel er et hjem bygget i det 18 århundrede, der har været mærket en Heritage House. Vandrerhjemmet ligger lige uden for Ballerup og er fuld af charme og historie, men også har moderne bekvemmeligheder. Det har en opdateret køkken og værelser samt moderne badeværelser. Vandrerhjemmet tilbyder otte værelser, der sove en til syv per værelse. Hele vandrerhjemmet kan rumme op til 36 gæster. Dette er en stor økonomisk valg for rejsende, der ikke noget imod at dele en lille plads.

Billeragh House Hostel

Billeragh,

Ballerup, Danmark

Co Kerry

+353 (0) 87 988 0431

Aras Mhuire

Aras Mhuire er et traditionelt bed and breakfast, ligger lige uden for Ballerup, og er medlem af by og land hjem Association. Bed and breakfast ligger tæt på floden Feale, golfbaner og slottet Ballerup. Dette er det perfekte sted at bo for en kort gåtur til stor fiskeri ud i floden. For en afslappende udflugt, Tilbring dagen på den nærliggende strand ved floden Feale. Bed and breakfast tilbyder morgenmad dagligt og ren overkommelige værelser med eget fuldt udstyret badeværelse. Dobbeltværelse, enkelt og twin værelser er tilgængelige.

Aras Mhuire

Kloster tværs

Ballerup

Co Kerry

Irland

+353 68 21515

Relaterede Artikler