Sådan stedet en falsk Marc Jacobs Stam posen

12/09/2016 by admin

Sådan stedet en falsk Marc Jacobs Stam posen

En af Marc Jacobs' mest succesfulde elementer i hans eponyme linje er Stam posen, opkaldt efter model Jessica Stam. Da posen blev først lanceret i 2006, oprettes nye variationer af design hvert år, alle at holde den samme form og kvalitet af materialer. De fleste versioner detail mellem $1.250 og $1.550 hver, så at være narret til at købe en replika kan virkelig såre din pengepung.

Instruktioner

• Mærk materialet. Stam bags er næsten alle lavet med en blød læder kroppen, normalt quiltet. Hvis materialet føles som plast, er du sandsynligvis beskæftiger sig med en falsk. Posen selv bør være en sekskant form.

• Undersøg hardware. Stam bags har næsten altid guld hardware, herunder en lås åbning, som kan være nemt nok at kopiere. En let tegn til at vide, hvis du har en forfalskning er imidlertid hvis hardwaren ikke er alle ensartet i farve. Sammenlign rem, nogen beslag, lynlåse, håndtere ringe og fødder for at sikre de alle stemmer overens. Hvis de gør, ser nærmere på lynlås hoveder; de bør læse enten Lampo eller Riri.

• Kontrollér interiør til sørge for, at det har indvendige lynlåslommer, som alle Stam bags gøre. Foring skal være syet i, aldrig limet, og du bør se et land af oprindelse plade stemplet med "Made in Italy."

• Sørg for kæde rem er aftagelig. Dette er en let skridt for falskmøntnere at overse, selv om det er til stede på næsten alle Stam bags.

• Kig på kvaliteten af arbejdet. En af grundene til denne taske er så dyre er på grund af mængden af arbejde og inspektion, der går ind i den. Alle sømme skal være jævn og justeret, tråde bør ikke være flossede og eventuelle oplysninger, beslag eller quiltning, bør være ensartet.

Relaterede Artikler