Hvordan du forbereder en sort Sapote

Sort sapote, også kendt som chokolade sapote, er en rund, skinnende medlem af familien persimmon. Denne eksotiske frugter har en mørk grøn hud plettet med brune pletter, og en rig, sødt smagende indre papirmasse. Sort sapote er rig på kalium, samt vitamin A og C, og er almindeligvis omtales som chokolade budding da det ligner desserten. Sapote kan spises som en snack, fungerede som en del af en dessert eller nedfryses til senere forbrug. Som med mange frugter, skal du forberedes sapote, før du kan nyde dens smag.

Instruktioner

• Anbring en blød, fuldt modnet Sort sapote på et skærebræt og vende det på sin side.

• Starte fra bunden af frugt og skåret helt op midten. Forsigtigt vride frugt og trække de to halvdele fra hinanden. Du kan alternativt skåret sapote i fire til seks kiler ved at starte i bunden og arbejde dig vej op til stilken. Begge metoder er ideel, hvis du planlægger at spise frugt som mellemmåltid.

• Brug en ske til at forsigtigt øse ud og kassere frø. Tjene papirmasse i huden med en ske.

• Fjern stilken på toppen af sapote, derefter forsigtigt skræl huden med fingrene. Fjern frøene inde papirmasse og kassere dem. Denne metode er ideel, hvis du planlægger at bruge sapote til madlavning, som en del af en dessert, eller hvis du planlægger at fryse den.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com