Vandfugle fugl identifikation

Vandfugle fugl identifikation

Vandfugle i USA omfatter pjaskende ænder, dykker ænder, gæs og svaner. At identificere en art fra den anden kan være en vanskelig opgave. Hanner og hunner er forskellige undertiden i udseende, og fugles fjerdragt farver kan variere i løbet af året. Der er flere spor til at identificere vandfugle; Du skal nok overveje mere end én at gøre en positiv ID af fuglen du observere.

Habitat

Du kan få en god start på at identificere en fugl, hvis du ved hvor den kan lide at leve. Nogle vandfugle foretrækker den vestlige del af kontinentet og nogle bor kun i øst. Nogle venture ud af Canada kun under overflytningen. Vækststeder kan også være en anelse på en mindre skala. For eksempel, hvis du ser en and i en mose eller et vandhul, er det en pjaskende ænder. Dykker ænder foretrækker dybere vand, og de ses på store floder, søer eller havet.

Størrelse

Svaner er den største arter af vandfugle.

Vandfugle varierer i størrelse fra trompetist svaner (28 lbs.) til harlequin ænder (18 ounce) og alt derimellem. Hvis du ser på vandfugle ofte, vil du anerkende, at de fleste gæs er større end de fleste ænder. Men hvis ikke du er sikker på, om du observere en brant (en gås) eller en merganser (en duck), du skal bruge flere spor.

Figur

Krop og fløj forme hjælp til at identificere en fugl. Både svaner og gæs har en lang hals, der er let synlige, når de er på flugt. Pjaskende ænder svømmer højt i vandet og gå rundt i parker og felter på udkig efter mad. Dykker ænder fod ligger langt tilbage på deres organer. De ser akavet på jorden og måske nødt til at "køre" hen over overfladen af vandet for at få luftbårne.

Farve

Vandfugle fugl identifikation

Gråand drake har en karakteristisk, iriserende grøn hovedet.

Enkelte arter af vandfugle har særprægede markeringer, men nogle er så ens, skal du muligvis et nærmere blik at foretage en endelig identifikation. Konsultere en birders guide og se efter farver og markeringer på vinger, hoved og bryst.

Lyd

Lyden en fugl gør kan være en vigtig brik i identifikation puslespillet. For eksempel, hvis du er usikker på, om den store hvide fugl på søen er en trompetsvanerne eller tundra svane, bruge dine ører. Trumpeter swan honks ud af en lav, langtrukken note og tundra Svane gør en kort, skingre skrig. Nogle online ressourcer for fugleinteresserede videooptagelser af fugl kald til støtte i identifikationen (Se ressourcer).

Flight dannelse

Selvom du kun kan se i fjerne flugt, kan den måde de flyver være en nøgle til deres identitet. Gæs er anerkendt af de veldefinerede V mønster danner de i flugt. Gråænder og andre pyt ænder flyve i uorganiseret flokke. Dykker ænder flyve i enkelt fil eller uregelmæssig V mønstre.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com