TENS & ACL øvelser

12/08/2016 by admin

Transkutan elektrisk nervestimulation eller TEN for korte, er en elektronisk anordning, der anvendes, der kan hjælpe med at kontrollere smerter gennem impulser sendes gennem kroppen via elektroder. Beskæftiger sig med en ACL kan skade være en masse arbejde, men med en TENS maskine under rehab, bliver det en mindre smertefuld akkord til at hjælpe dig med at få bedre.

ACL og TEN

Den forreste korsbånd Ligament (ACL) er en større ligament beliggende langs ydersiden af knæet. I atleter betragtes ACL som den mest almindelige knæskade som følge af den belastning, kroppen allerede lægger på det kombineret med fysisk aktivitet.

Efter at have modtaget kirurgi til at reparere ACL, er rehabilitering en af de sværeste og mest ulidelig gange en vil nogensinde ansigt. Brugen af TEN under rehab vil høj grad hjælpe.

Fysioterapi

Under fysioterapi, en normal rehab session instruerer patienten til at lære følgende: krykke walking, anvende den bandage, der vil blive båret gennem resten af rehabilitering, vifte af bevægelse øvelser og ben øvelser til at hjælpe helbrede det skadede område. Under vifte af bevægelse og ben øvelser, TEN maskine kan bruges til at hjælpe med smerter under samlingerne.

For den bedste stimulation og smertelindring til ACL mens du bruger TEN maskine, du vil placere to elektroder øverst i knæet på den eksterne quadricep og indvendigt quadricep og dreje TEN til din ønskede stimulation (jo højere du tænder det, de mere elektricitet, som vil blive sendt gennem elektroder).

Øvelser

Øvelserne en patient vil gøre, mens rehabbing en revet ACL er meget enkel og kræver øvelse man normalt ville gøre på en daglig basis. Den første øvelse er vifte af motion motion hvor du vil begynde ved at sidde på kanten af et bord eller stol og langsomt forsøge at bøje knæet, som du kan flytte det, indtil du begynder at føle smerte. Når du kommer til et punkt, hvor du ikke kan gå længere, langsomt gøre det muligt ben at gå tilbage til sin oprindelige position.

Den næste øvelse er en simpel gå øvelse. Ved hjælp af to håndlister meget tæt sammen for støtte til at holde dig selv op, prøv at begynde gåture på begge fødder og bruger håndlister til støtte når du begynder at føle smerte i din seneste reparerede ben. Prøv og komme så langt ud som du kan, før du vender tilbage for at hjælpe knæet genvinde sin mobilitet.

En ting at huske er at ikke udstødning ACL når rehabilitere det. ACL, som ethvert andet organ del, skal hvile, før det kan blive bedre og forsøger at over motion vil forårsage mere skade på det.

Relaterede Artikler