Sådan Fortæl Skate bredde for en målmand

11/29/2013 by admin

Sådan Fortæl Skate bredde for en målmand

Dimensionering er afgørende, når køber et par nye ishockey skøjter til en målmand. Købe de forkerte størrelse rulleskøjter kunne være en meget dyre fejl. Der er små forskelle fra én producent til en anden. Målmand bør prøve på flere forskellige mærker og størrelser for at finde den skate, der er mest behagelige. Målmand vil have mere kontrol, hvis ishockeyskøjter passe stramt.

Instruktioner

• Starter ved at prøve en skøjte der er 1 til 1 1/2 størrelser mindre end din skostørrelse for mænd, og 2 til 2 1/2 størrelser mindre for kvinder. Bredden på skøjter adskiller sig fra en producent til en anden, så prøv på flere mærker før du foretager et endeligt valg.

• Snøre skøjter, således at de er lun, men ikke stramt. Når skøjten er snøret, bør snørehuller 1 1/2 til 2 inches fra hinanden. Hvis de er længere fra hinanden, skal du vælge et mærke af skate, der er bredere. Hvis de er tættere sammen, prøve smallere skøjter.

• Gå rundt med skøjter på. Sørg for at din fod passer stramt. Der bør være nogen bevægelse af foden indeni skøjten. Tæerne skal være flad. Fjerne skate for at se om der er nogen røde områder på din fod. Dette tyder alt for meget pres, fordi skøjten er for lille. Hvis der er røde mærker på siderne af foden, vælge en bredere skate.

Tips & advarsler

  • Standard skøjter kommer i "D" bredde. Smallere skøjter vil være en "C". Bredere skøjter kommer i E, EE og EEE med EEE er den største. EE og EEE rulleskøjter skal være skræddersyet bestilt fra producenten.
  • Du kan købe rulleskøjter, der er lidt for stort, således at børn kan vokse ind i dem i løbet af en sæson. Blonder skøjten og bøje knæet. Barnet skal kunne passe en finger bag hælen når tæerne rørende tå caps. Tæerne skal ikke være bøjet eller trykke mod Tåkappen.

Relaterede Artikler