Natklubber i Lund, Sverige

11/28/2013 by admin

Natklubber i Lund, Sverige

Lund er placeret på den sydlige spids af Sverige over Øresund fra København, mindre end en times kørsel væk. Selv om kun omkring 100.000 mennesker bor i området Lund, har byen sin egen andel af natklubber, som tiltrækker både studerende fra de lokale Lunds Universitet og beboerne i de nærliggende danske hovedstad.

Herkules Bar

Herkules Bar, et intimt mellemstore cocktail lounge i center i Lund, er kun tre gader fra den centrale togstation, hvilket gør det til et praktisk sted for dem der kommer fra ud af byen. Bortset fra tirsdage og onsdage, hvor spillestedet er afdæmpet, er Herkules i natklub tilstand. Klubben er i partnerskab med den fornemme Stortorget restaurant næste døren, i håb om at fange efter middagen crowd. Dette aspekt, sammen med vifte af champagne cocktails Herkules tilbyder, tiltrækker et smart sæt, både lokalt og fra så langt væk som Copenhagen.

Herkules Bar

Stortorget 1

Lund, Sverige

011-46-46-139-293

Stortorget.net

Tegnérs Matsalar

Mens adgang til caféen fås hver aften i ugen, er det kun på fredage og lørdage, der Tegnérs bliver en fuld-on natklub. På disse aftener går det under navnet T-Bar. Den store mødested har to separate dansegulve, hver med en DJ kabine samt et disco kugle, hvorunder en skare af Lund Universitet studerende normalt danser til en blanding af pop, hip-hop og R & B.

Tegnérs Matsalar

Sandg. 2,

Lund, Sverige 223 50

011-46-46131-333

Tegners.com

Gloria's Sportsbar

Selvom spillesteder ikke er ofte både Sportsbarer og natklubber, synes Gloria's Sportsbar, i centrale Lund, at være en undtagelse. I løbet af ugen, Glorias serverer drikkevarer og viser sportsbegivenheder fra hele verden; i weekenden bliver det officielt til en natklub hvor optagelse er gratis. På disse dage serverer bar stadig drinks med speciale i whisky, mens klubværelset åbner og bliver til en "discotek."

Gloria's Sportsbar

St Petrikyrkog. 9

Lund, Sverige 222 21

011-46-46-15-985

Glorias.gastrogate.com

Relaterede Artikler