Hvordan man laver en stor Rack af ribben i en langsom komfur

11/21/2013 by admin

Hvordan man laver en stor Rack af ribben i en langsom komfur

Selv ikke traditionelle, kan ribben tilberedt i en langsom komfur være overordentlig møre og lækre. Især store stativer af ribben kan kræve nogle ekstra manøvrering, men det endelige resultat vil være lige så smagfuld. Når du har fjernet ribbenene fra langsom komfur, kan du kortvarigt koge dem på grillen eller under slagtekyllinger, børstet med barbecue sauce, for at klæbrig, brunet tekstur, der er forbundet med traditionelle ribben.

Instruktioner

• Gnid rib rack med salt og peber. Hvis du ønsker, sæson ribben med ekstra krydderier som hvidløgspulver, cayenne og paprika.

• Arrangere ribben i den langsomme komfur ved at placere dem oprejst og indpakning dem omkring omkredsen af den langsomme komfur, kødfulde side vender udad. Hvis dit rack er for stor til at passe let i den langsomme komfur, skåret slab i halve eller tredjedele før ligger det i den langsomme komfur. Det er okay er ribben overlapning, så længe de alle står oprejst.

• Hæld grill sauce i den langsomme komfur. Du skal bruge ca 2 kopper af sauce til hver 4 lbs. ribben. Du kan bruge din favorit store-købte sauce eller lave din egen. Dække den langsomme komfur.

• Kog ribbenene på lav for 6 til 8 timer, eller indtil de er gaffel bud. Hvis du er i en fart, du kan også tilberede ribbenene på high i 3-4 timer, men de vil ikke være helt så mørt.

• Fjern ribbenene fra den langsomme komfur og telt dem med folie, så de forbliver varm. Lad væsken sidesten i den langsomme komfur stå et par minutter, så skim overskydende fedt ud af toppen. Væsken overføres til en gryde og lad det simre over medium varme, indtil væsken er reduceret og er fortykket i en sauce, omkring 15 til 20 minutter.

• Finish madlavning ribben på grill eller under slagtekyllinger, hvis du vil opnå den berømt klæbrig og karamelliseret tekstur. Uanset om du er færdig med ribbenene på en medium-varme grill eller lav rack af slagtekyllinger, børste dem med et tyndt lag af den reducerede sauce hver 3 minutter eller så, derefter vende dem. Kog ribbenene, indtil de er pænt brune og klæbrig, cirka 15 minutter i alt.

• Telt ribben med folie og lad dem hvile i 10 minutter før udskæring. Tjene dem med den reducerede sauce på siden.

Tips & advarsler

  • Ifølge USDA, skal ribben koges til en indre temperatur på mindst 145 grader Fahrenheit til sikker forbrug. Fortvivl ikke hvis dine ribben overstiger denne temperatur.

Relaterede Artikler