Hvordan til at dekorere kage dekorationer

11/12/2013 by admin

Dekorere en kage er en meget kreativ aktivitet, da du kan bruge glasur og andre smykker til at skabe forskellige kulisser og tegn ved hjælp af kagen som et lærred. Det er en kunstnerisk dygtighed, der tillader dig at udtrykke dig på en usædvanlig måde. Kage dekorationer kommer i mange former og størrelser, med nogle af dem er spiselige, mens andre skal trækkes inden konsum. Dekorere disse kage dekorationer vil hjælpe dig med at opnå den æstetiske virkning du leder efter med din kage.

Instruktioner

• Farve dekorationer ved hjælp af glasur. Beskriver et element på kage i en glasur perimeter hjælper med at gøre denne dekoration skiller sig ud. Dette kan også bruges til at accessorize. For eksempel, hvis du har små biler på toppen af din kage, kan glasur danne en vej for dem at "drive" på.

• Dække dekorationer i drysser. Dette er især nyttigt, hvis dekoration er spiselige, da du ikke ønsker drysser at skjule en ikke-spiselige stykke og skabe forvirring. Hvis drysser ikke vil holde sig til udsmykningen, dryp dekoration i smeltet smør og derefter vedhæfte drysser det.

• Anvende frugtfarve til udsmykningen, hvis du har brug at ændre sit udseende til at matche farveskema på kagen.

• Smelte skumfidus eller peanut smør over en flamme eller i mikroovn og derefter pels dekoration med det, før det tørrer. Ligeledes, det virker bedre på spiselige dekorationer på kager såsom sukker cookies så folk ikke bide i noget de ikke kan sluge.

Relaterede Artikler