Hvordan man laver insekt smykker

06/26/2013 by admin

En af de måder, at du permanent kan bevare et insekt er ved at omdanne det til et stykke af smykker. Med et par enkle værktøjer og en lille smule af trial and error, kan du lære at slå enhver insekt til et smukt kunstværk, som du kan bære til enhver lejlighed.

Instruktioner

• Vælge hensigtsmæssigt harpiks støbeform hulrum til uanset hvilken type af smykker, du er interesseret i at skabe. Sørg for at din valgte insekt vil passe i harpiks skimmelsvamp hulrummet helt uden nogen ben eller noget andet stikker ud.

• I en separat beholder mix håndværk harpiks og harpiks epoxy efter anvisningerne på beholdere. Forskellige mærker og stilarter af craft harpiks vil have forskellige blanding standarder. Blande to i nøjagtige mængder er afgørende, hvis du ønsker harpiks til at helbrede og hærde.

• Fyld valgt skimmel hulrum ca halv måde fuld med den blandede epoxyharpiks af langsomt hælde det direkte ud af objektbeholderen blanding. Du kan bruge en blanding stick eller plast halm for at hjælpe harpiks hæld som det vil være forholdsvis tyk.

• Samle insekter op med en pincet og dyppe omhyggeligt den i de resterende harpiks i blande op til pels det. Belægning insekt i et lag af harpiks før du indsætter det i formen vil sikre, at harpiks hærder helt uden at skabe bobler i harpiks.

• Sted insekt i formen hulrum nedad. I bunden af formen bliver forsiden af smykker, som de fleste harpiks skimmel hulrum har skrå bunde for at oprette afrundede fronter. Tryk insekt ned i harpiks, således at det ligger omkring halvvejs ned i formen.

• Hæld harpiks fra harpiks blande cup i resten af formen harpiks, indtil det er fyldt.

• Tillad harpiks hærde i perioden angivet på emballagen før rode med formen. Forekommer nogen bobler, ville det være klogt at beskæftige sig med dem før snarere end senere baseret på de teknikker, der er nævnt i afsnittet Tips til denne artikel.

• Fjerne de hærdede resin stykker fra formen når hærdning perioden er udløbet. Herfra er der en række forskellige teknikker, som du kan anvende for at gøre din harpiks insekt til et stykke af fashionable smykker.

Tips & advarsler

  • Hvis bobler i harpiksen når hælde, kan du bruge en tandstikker til pop dem eller en prægning pistol eller håndværk varmepistol til luft dem ud. At fjerne boblerne i din harpiks, hellere før end senere er vigtig, fordi boblerne kan ødelægge udseendet af den færdige vare. Hvis resinen synes at være mindre end perfekt klart eller gennemskinnelig, kan du bruge våd sandpapir til buff plast ud for at skabe en mere færdigt udseende.

Relaterede Artikler