Restauranter på cirklen i Indianapolis

10/04/2016 by admin

Oprindeligt tænkt som en dedikation til Civil War veteraner, er Monument på Monument cirkel i Indianapolis en populær turistattraktion. Stående mere end 200 fod høje, folk kan ride en elevator til toppen og få en smuk udsigt over byen. Der findes mange restauranter i det historiske kvarter, herunder dem fra den cirkel Centre Mall bygget i midten af 1990 ' erne.

Circle City Bar and Grille

Circle City Bar and Grille tilbyder klassiske amerikanske entrees såsom Jumbo Lump Crabcakes og Herb-Marinated kyllingebryst i anselig kabiner. Frokostmenu omfatter grillet fladbrød med bøffel kylling og honning glaserede rejer, økologisk laksefilet og kokkens udvalgte pasta af dagen. Et vinkort er tilgængelige for binding med mad menuer.

Circle City Pizza

Circle City Pizza tilbyder en deluxe 16 tommers pizza stablet med otte toppings, vejer 5 lbs. med speciale i home og business levering og udføre og servering lokationer med begrænset uden for spisning, Center City Pizza håber at fremlægge den bedste pizza i byen Indianapolis. Kæden driver syv butikker i området.

Weber Grill Restaurant

Weber Grill Restaurant ligger i cirkel Centre Mall og en komplet menu af bøffer, fisk og skaldyr og burgere. Maden er tilberedt på Weber kul kedler, og cocktails er tilgængelige med alle entrees.

Relaterede Artikler