Sådan Care for Fine hår, der ledningsrod let

06/25/2013 by admin

Sådan Care for Fine hår, der ledningsrod let

Frustration og tårer kan skyldes beskæftiger sig med fine hår, der har tendens til at virvaret. Som med de fleste problemer, indebærer vel vidende, løsningen at kende årsagerne. I tilfælde af sammenfiltrede hår er tørhed og spaltede spidser blandt skyldige. Hvis udrede snerrer fra dit hår-- eller af et barn - er blevet en daglig mareridt, kan du lære at tæmme ledningsrod og undgår tårer ved at følge disse retningslinjer.

Instruktioner

• Betingelse hår dagligt. Snerrer forekomme nemmere når håret mangler fugt. Mange mennesker tænker på hårbalsam som en lejlighedsvis eller ugentlig behandling. Hår, der er tilbøjelig til at tangles behov daglige infusioner af fugt. Brug en balsam specielt formuleret mod tangles kan hjælpe; imidlertid vil enhver tilstand, der reducerer hår tørhed afhjælpe en tendens til at tangles.

• Tør dit hår så skånsomt som muligt. Prøv at undgå at gnide et håndklæde på tværs af dine låse, som dette kan tilskynde ledningsrod. Wrap dit hoved med et håndklæde turban-stil til at absorbere indtil de fleste af fugtighed er absorberet. Derefter tage håndklæde ud og bruge en bred åbning kam på fugtigt hår. Hvis det er muligt, lad håret lufttørre grundigt frem for at bruge en føntørrer.

• Fjerne muligheder for sammenfiltring. Lange, fine, kan flyaway hår nemt blive fanget i tøj. Prøv at holde dit hår i en hestehale, fletning eller bolle for i det mindste en del af dagen. Også, tage et kig på dit soveværelse som en kilde til snerrer. Hvis du sover på din ryg, gå til at sove med våde eller kæmmede hår, og/eller kast og sving, kan din låse vride ind i tangles natten over. Prøv at bruge en pudebetræk lavet af et blødere fibered stof som silke eller satin. Nogle kvinder med langt hår bære en søvn cap natten eller fletning deres hår inden du går i seng for at forhindre sammenfiltring.

• Har dit hår trimmet regelmæssigt for at undgå spaltede spidser. Spaltede spidser er ikke kun grimme, de også invitere hår ledningsrod.

Tips & advarsler

  • Tangles forekomme hyppigere med langt hår. Hvis du ikke har tid til at afsætte til hårpleje, overveje at skifte til en kortere frisure.
  • Hvis tangles forekomme på trods af dine bedste indsats, ikke trække på dit hår. I stedet for at trække på hår, bruge en detangling spray på området. Prøv at bruge fingrene til at finkæmme virvar, at reducere det til sin center knude. Brug en bred åbning kam til at arbejde gennem sidste af den knude, der kan lempes ud med fingrene.

Relaterede Artikler