Florida vandreture & Camping

02/24/2012 by admin

Florida tilbyder flere idylliske statsskovene for dem, der ønsker at tage en vandring og camping eventyr. Mange af vandrestier er fjerntliggende og robust og kan være skruet i en dag eller i løbet af et par uger. Året rundt varmt temperaturer gør Florida en god destination for camping og vandreture.

Vandring og Camping i Florida

På grund af Floridas tropiske varme er næsten alle campingpladser i statsskovene åbne året rundt; undtagen når orkaner strike. Selv om Florida er kendt for sin høje temperaturer og fugtigt vejr, kan camping og vandreture i en af statens nationale skove i sommeren være helt trygge på grund af baldakinen af grønne områder, der vil beskytte dig mod solen.

Mest populære steder at vandretur

Florida Trail, en populær vandresti, starter i Ocala National Forest. Florida Trail har ifølge FloridaHikes.com "næsten 100 miles af ubrudt backcountry backpacking gennem verdens største krat skov." Everglades National Park har en række stier, fra lettere vandreture for familier og begyndere til mud-and-muck-up-to-your-knees vandreture, der kaster dig dybt ind i hjertet af Everglades. De to vandreture for dem, der ønsker at opleve de virkelige Everglades er den gamle Ingram motorvej og Coastal Prairie Trail vandreture. Disse er beregnet for erfarne backpackers kun og bør ikke tages let. Apalachicola National Forest er også populært blandt vandrere. Det er de smukkeste i foråret når dens kandebærere er i flor. De kan findes i nærheden af regionen i skoven kendt som Sumatra, som har adskillige vandrestier.

Camping indstillinger

Backpackers har deres valg af primitive trailside Campingpladser i statsskovene; men hvis du ikke ville hellere "rå det" helt der meget, der er flere telt og trailer campingpladser. Hvis du vælger at vandre i Ocala National Forest, forgrunden søen campingpladsen har muligheder for både telte og trailere, og Lake Eaton campingpladsen er sat op til telte kun. Hvis du vælger rygsæk slutter Everglades' Coastal Prairie Trail, sporet ved et privat hus på stranden. Hvis du er vandreture i Everglades bare for at få en smag af det og ikke ønsker at rygsæk, skoven har tre campingpladser: Chekika, Flamingo og Long Pine Key. Hvis du vælger Apalachicola som din vandring destination og du ønsker at tage i foråret flora, der er to campingpladser i Sumatra: Hickory Landing--der er sat op til telte kun-- og Wright sø.

Ved at gå

Selvom varmen er acceptable på grund af den skygge, skovtræer tilbyde, hvis du vil slå den klistrede Florida varme, undgå sommermånederne, især juli og August Hvornår gennemsnitlige dagtimerne temperaturer ligge omkring 80 'er og 90 erne. Hvis du ikke ønsker at få gennemblødt i løbet af de regnfulde sæsoner, er det bedst at undgå maj og juni, samt September og oktober. Hvis du går i løbet af vinteren og foråret måneder--typisk November til April--du vil undgå varme og myg, der kommer med det samt de voldsomme regnskyl at Florida kan opleve under orkansæson. Hvis du går i løbet af vinteren, du kan se temperaturer dyppe ned i 30s og 40s om natten, men dagtimerne vil være ideel til vandreture og du vil ikke nødt til at bringe din myggebalsam.

Præparater

Hvis du beslutter at vandre og campere i Floridas varmere måneder, så sørg for er du fyldt op på din myggebalsam. Hvis du beslutter at hike og lejr i Everglades National Park, skal du også ekstra sæt bukser fordi chancerne er ender du trampet gennem skidtet på et tidspunkt, selv på lettere stier. Sørg for at bringe dit kamera, hvis du camping på Apalachicola i løbet af foråret; du vil få masser af billeder af dig og din familie stående ved siden af de mærkelige og smukke kandebærere.

Relaterede Artikler