Hoteller i Bakuriani, Georgien

10/18/2013 by admin

Hoteller i Bakuriani, Georgien

Bakuriani er en lille by i det eurasiske land af Georgien. I en højde af 5577 fod over havets overflade er Bakuriani et populært skisportssted ligger ca 118 miles fra hovedstaden, Tbilisi. Ikke for at forveksle med den amerikanske stat af samme navn, opnåede Georgien uafhængighed efter sammenbruddet af Sovjetunionen i 1991. Efter en tvist i 2008, russiske tropper besatte betydelige dele af georgisk territorium og spændinger i visse områder stadig er høj.

Villa sted

Villa Palace er et helt nyt hotel, som har til formål at præsentere en blanding af traditionel georgisk gæstfrihed og vestlige europæiske standarder. De 24 værelser har gulv til loft glasvinduer, med storslået udsigt over de lokale bjerglandskab. Alle er med aircondition, eget bad, og tilbyder farve-tv og mini-barer. Derudover Hotellet har sin egen opvarmet indendørs swimmingpool.

Hotel Crystal

Åbnede i 2009, er Hotel Crystal beliggende i gåafstand fra den Didveli togbane, en af Bakurianis vigtigste turistattraktioner. Med moderne arkitektur og interiør design har Crystal sikker parkering for 30 køretøjer og i alt 23 værelser og 4 suiter spredt ud over fem etager. Højhastigheds Wi-Fi er tilgængelig i hele hotellerne, og værelserne er komplette med fjernsyn, DVD-afspiller og mini-barer.

Hotel Magi

Hotel Magi er et lille, familiedrevet hotel, som tilbyder syv soveværelser. Disse er udstyret med moderne møbler, fjernsyn og eget badeværelse. Hotellets restaurant serverer tre måltider om dagen, madlavning fresh at bestille fra hotellets gæster. Magi præsenterer et godt valg for rejsende til Bakuriani med et stramt budget.

Hotel Tskhratskharo

For dem, der er på udkig efter en mere eventyrlysten rejseoplevelse, Hotel Tskhratskharo tilbyder ikke blot moderne og komfortable værelser, men også skiudlejning og en række organiserede udflugter til lokale turistattraktioner. Locationer omfatter svovl bade, Vardzia kloster-by og domkirken Svetitskhoveli.

Relaterede Artikler