Hvornår bassen gyder i Florida?

10/13/2013 by admin

Hvornår bassen gyder i Florida?

Gydende spiller en nøglerolle i bass fiskeri. Når bassen gyder, yngler de i lavvandede græsklædte områder nær kysten. De bliver også synlige for fiskere, der er i stand til at målrette fisk med større lethed. Gydende sæson, er således en favorit tid for bass fiskeri. Bas gyde bare én gang hvert år, så du behøver at vide, hvornår der rammer vandet. Bas gydetiden i Florida, men er meget anderledes end i nordlige stater. Så det betaler sig at kende når fisken vil yngle i tilstanden solskin, hvor bas vokse til 10 - 12 pund sortiment.

Geografi

De gydende cyklus for bas varierer afhængigt af en række faktorer. En sådan faktor er placering. Statslige linjerne indeholder en indlysende skillelinje for fiskerne forsøger at identificere gydende gange i forskellige landestandarder. I den nordlige halvdel af USA, de fleste largemouth bas gyder i maj og juni. I det sydlige USA, de fleste bassen gyder i marts og April.

Mange Florida lystfiskere følge generelle retningslinjer for når bassen gyder i staten, men Floridas lang halvø form betyder, at nogle variation fra nord til syd i gydende sæsoner. I ekstreme South Florida sker gydende ofte så tidligt som i januar. I Florida Panhandle dog opstår gydning undertiden ikke indtil begyndelsen af maj.

Tidsramme

Tid af året spiller en rolle i bas gydning sæsoner. I Florida, de fleste bassen gyder i foråret mellem marts og April. Nogle gydning, dog forekommer i andre måneder. I December 2008 rapporterede "Florida højland" avis, at gydning startede to måneder tidligere end normalt.

Ud over tid af året spiller dagslyset også en vigtig del i fisk gydning. Ifølge Florida fisherman Wade Bournes artikel "Biologi af the Bass gyde" mener de fleste lystfiskere, fisk gydning opstår primært under fuld og nye måner.

Overvejelser

Selvfølgelig ejer bas ikke kalendere. Derfor, bas gyde ifølge vejrmønstre. I nogle tilfælde unseasonable vejret vil forårsage bas at gyde i ulige måneder og unseasonable vejret under normale gydende måneder kan forsinke processen.

Bas æglægningen begynder når vandtemperaturen kravler ind i den lave 60s og fortsætter, indtil vandet når 80 grader. De fleste gydning opstår, når vandet er mellem 65 og 70 grader. Enhver længerevarende vejrmønster, der varmer vand til den ønskede vandtemperatur kan føre til æglægning.

En vellykket gydning, som målt ved antallet af udklækkede yngel, der medfører, kan blive påvirket af vejrmønstre, også. En langvarig koldfront, der falder vandtemperatur under 60 grader er nok til at forårsage fry dræber.

Fordele

For lystfiskere skaber gydetiden et perfekt tidspunkt at fange fisk. Hannen svømmer på lavt vand og etablere reder i vand, der er generelt 2 til 4 fod dybt. Mænd foretrækker reden websteder med sand eller grus bund hvor logs, træstubbe og anden vegetation giver dækning fra bølger og strøm. Hannerne etablere reden og tiltrække hunner. Således er kan både mandlige og kvindelige bas findes i de lavvandede farvande under gydning sæson.

Bas, dog spise mindre mens gydning, også. For at muliggøre reduceret spise, bruger de tiden umiddelbart før æglægning for at indtage store mængder af mad. Deres pre gydende appetit giver lystfiskere med en anden fordel. Gennem brug af lokker som rattletraps, plastik orme, jigs, spinnere og crankbaits, kan lystfiskere finde sultne fisk i vand under 15 fod.

Misforståelser

Nogle lystfiskere tror kvindelige bas gyder kun engang. De fleste kvinder, dog gyde med så mange som fem mandlige bas pr. sæson. Efter at have lagt æg, befrugter den mandlige bas dem på webstedet reden. Derefter lader hunnen for at gyde med andre hanner. Hannerne, der vogte webstedet reden, gyde også flere gange. De forsøger at lokke kvindelige fisk til deres placering i nærheden af reden webstedet. Rugeæg forekommer to til tre dage efter, at æggene er lagt.

Advarsel

Fange og holde kvindelige bas i gydetiden reducerer mulighederne for bass til at formere sig i søen, som påvirker bas befolkninger for fremtidige generationer. Hvis du fange en gydende kvindelige bas, omhyggeligt frigive hende i vandet så hurtigt som muligt.

Identifikation

Lystfiskere kan finde gydende fisk ved at kigge ind i klart vand til områder på bunden, der synes at have hvid eller sort skjolder 1 til 3 fod bred. Mandlige fisk kan normalt findes på webstedet seng. Hvis sengen er tomme, det kan betyde, at den mandlige bas smuttede væk og er som regel stadig i nærheden sengen. Hvis du flytter væk fra stedet og give ham nogle tid at vende tilbage, kan du stadig krog ham.

Relaterede Artikler