Gratis hår opskæring instruktioner for mænd

10/22/2013 by admin

Gratis hår opskæring instruktioner for mænd

Frisører kan være ganske dyrt, selv på nogle low-end saloner. Da mange mænd kan lide at holde deres hår kort, kan konstant besøg hos en frisør tilføje betydeligt. For at gemme ture og penge, kan du forsøge opskæring hår derhjemme. Mens mænds hår er typisk nemmere at style og klippe end de fleste kvinder, kan det stadig være ganske skræmmende. Der er dog visse instruktioner, man bør følge for at sikre så rart et udseende som muligt.

Instruktioner

• Vådt hår med en sprayflaske. Trim siderne og bagsiden af hovedet jævnt med neglesaks. Når du bruger neglesaks, start i bunden af halsen og flytte opad, lidt løft neglesaks fra hovedbunden. Kontrollere hele tiden for at sikre begge sider er endnu og håret er ikke tykkere på ét område. Trim op til midten af bagsiden af hovedet før du skifter til saks.

• Træk håret gennem fingrene i en lodret naturen når der skæres med en saks. Aldrig gå gennem håret vandret som der vil være en mærkbar linje i haircut, hvis du gør. Arbejde i små sektioner, trække op i hår og skære det i en lille vinkel. Flytte fra forsiden til bagsiden, snuppe nogle af de tidligere skåret med hver ny cut. Denne måde kan du se længden du skære før og fortsætte i overensstemmelse hermed.

• Bøj ørerne frem for at trimme bag og omkring dem. Bruge trimming på siderne, men saks bag øret for at være mere præcis. På siden af hovedet, klip over en kam, er skære håret, der blevet kørt. Pas på, omkring dette område, ikke at skære i øret.

• Skære pandehår ved Kæmning håret nedad og skære i en lige linje. Se i et spejl og ved at kigge direkte på snit fra forsiden.

Tips & advarsler

  • Gå langsomt, og hvis du er usikker på, hvordan vi kommer videre, tage mindre hår snarere end mere. Du kan altid gå tilbage og klippe mere hår. Hvis du tager ud for meget, der ikke er nogen løsning.
  • Hvis du er usikker på din evne til at skære hår og modtageren af frisure er særlig om hans hår, kan det være bedst at få hår klippe professionelt. Selv skære hår kan lyde nemt, når du starter, kan det synes mere skræmmende end oprindeligt troede. Hvis modtageren af frisure er temmelig easy-going så vidt resultaterne, kan det være en god lejlighed til at øve skære mænds hår.

Relaterede Artikler