Pigeon Forge, Tenn attraktioner

Pigeon Forge, Tenn attraktioner

Pigeon Forge, Tennessee tilbyder en bred vifte af attraktioner for de forskellige typer af turister, der besøger området. For dem interesseret i sjov og spil, museer eller udendørs underholdning er der noget at holde alle travlt. Byen ligger i umiddelbar nærhed af Knoxville, Chattanooga og Virginia og North Carolina grænser.

Flyaway Indoor Skydiving

Flyaway Indoor Skydiving tillader kunder at lære hvordan til indendørs skydive i 20 minutter og derefter give det en chance for tre minutter. En lodret vindtunnel simulerer følelsen af falder fra himlen, og Flyaway giver kunderne med gear, materialer og sikkerhedsoplysninger at gøre sikker på erfaringer, der er sjov og pædagogisk.

Polstring linjer væggene, så løbesedler ikke komme til skade. Forbehold er ikke påkrævet, coaching sessioner får hver halve time.

En flyvning til en person koster $31.95, og den mere man betaler, jo mere han eller hun har tid til at flyve.

3106 Parkway Drive

Pigeon Forge, TN 37863

877-293-0639

flyawayindoorskydiving.com

Titanic Museum

Titanic museets koncept er "en fejring af skibet og hendes passagerer og besætning og betaler respekt til dem, der gav deres liv ved at blot fortælle deres historier," ifølge museets hjemmeside.

Besøgende er stand til at reenact aktiviteter disse passagerer på den oprindelige Titanic gjorde sig selv, såsom skovle kul i en ovn, styre et skib og følelse den isnende koldt vand ved temperaturen, det var den katastrofale nat af 1912.

I September 2010 koster voksen billetter $20.58 plus skat; børns billetter koster $9.84 plus moms, hvis købt i forvejen.

2134 Parkway Drive

Pigeon Forge, TN 37863

417-334-9500

titanicpigeonforge.com

Dollywood

Dollywoods hjemmeside forklarer at besøgende til forlystelsesparken "opleve vores Smoky Mountain livsform" gennem "spændende rutschebaner, dristig vand udflugter, familie forlystelser og kiddie rides."

Sammen med disse forlystelser og rutsjebaner tilbyder Dollywood levende underholdning for dem interesseret i country musik, magic, dukker og gospel musik.

I September 2010 passerer sæson vifte fra $76 til 122 dollar for dem interesseret i flere besøg. En-dags entré billetter omkostningerne fra $44,70 til $59.90, afhængigt af alder af kunden.

Flere forlystelser og attraktioner er åben i de varme måneder på grund af Tennessee vinter kolde karakter.

2700 Dollywood parker Blvd.

Pigeon Forge, TN 37863

1-800-365-5996

Dollywood.com


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com