Vegetabilske Relish bakke ideer

Vegetabilske Relish bakke ideer

Hvis du er vært for et parti eller en indsamling af venner, kan du ønsker at tjene snacks eller hors d'oeuvres. En vegetabilsk relish bakke kan arbejde for næsten enhver lejlighed. Hvis du ønsker at være traditionelle, kan du holde til de sædvanlige elementer. Hvis du føler dig kreativ, filial ud og lad den vegetabilske relish bakke passe temaet for din indsamling.

Grundlæggende

For en grundlæggende vegetabilske relish bakke, omfatte et eller flere af de fælles elementer på disse bakker. Disse omfatter cherrytomater, gulerod eller selleri sticks, pickles og asier, broccoli, blomkål, skiver peberfrugt i forskellige farver, oliven og agurk skive. Hvis du har en relish parabol med adskilte områder, kan du blot sætte en af disse ingredienser i hver sektion. Hvis ikke, bruge gulerødder, selleri og persille til at opdele din parabol i sektioner. Tjene relish bakke med en beholder med tandstikkere for dine gæster til at afhente varerne, hvis de ikke vil bruge deres fingre. Omfatte mindst en skål af dypning sauce---som hvis du ikke føler dig kreativ, kan være så simpelt som salatdressing lige fra en flaske.

Eksotiske tilføjelser

Lad din vegetabilske relish bakke tjene som et udtryk for din kreativitet. Omfatter stegt aubergine skiver, erstatte pickles og agurker med syltede rødbeder og syltede rødløg skiver og handel gulerod og selleri skiver til jicama skiver. I stedet for at give salat dressing som en dypning sauce, tilbyder dine gæster harissa (et tunesiske pebersauce) eller tzatziki (græsk krydderi lavet af yoghurt, agurk og ofte mint). For en indisk twist, giver en del af brudt papadums på bakken og tamarind sauce til dip.

Årstidens

Hvis du interesserer dig støtte lokal virksomhed og tilbyder sæsonåben, økologiske ingredienser--- eller hvis du blot ønsker at tilbyde dine gæster de friskeste, bedst smagende råvarer---besøg landmænd ' marked. Som du går gennem boder eller kabiner, udvælge frisk, flavorful elementer at medtage i din vegetabilske relish bakke. Besøg markedet med et åbent sind og overveje at tilføje usædvanlige poster i din bakke; skiver af en frisk, perfekt moden pomelo, for eksempel, kan være en behagelig supplement til dit ellers traditionelle bakke.

Supplerende varer

Der er ingen grund til at begrænse dig selv til grøntsager. Hvis du ser en kurv af perfekt jordbær eller glinsende brombær på markedet, overhovedet købe dem og medtage dem i jeres bakke. Tilføje skiver eller stykker af ost, for en smule af sort--stick med cheddar eller mozzarella for en grundlæggende bakke, eller bruge hindbær gedeost eller peberrod ost for en mere kreativ bakke. Tilføje en korn-baseret produkt til at afrunde bakke; Prøv skiver af en baguette, stykker af sourdough brød, crackere, chips eller pitabrød.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com