Luk Combat Training for amerikanerne

08/05/2013 by admin

Luk Combat Training for amerikanerne

At være i stand til at forsvare dig selv mod angreb, der kan redde dit liv i frygtelige øjeblikke. Selvforsvar uddannelse kan give dig de nødvendige værktøjer til frastøde hackeren i tæt kvartaler. Forskellige typografier er tilgængelige i hele landet, der lærer dig at angribe og forsvare når det er nødvendigt. Lære nogen af disse stilarter kan hjælpe dig med at opbygge et repertoire i tæt kamp kæmper.

Luk Combat kæmper

Tæt kamp kæmper kan involvere kampe, der forekommer i umiddelbar nærhed af dine modstandere. Dette kan være en enkelt modstander eller flere mål. En hacker bruger ofte taktik, der kræver dem til at være i tæt hold at overraske og overvælde deres modstandere. Uddannelse i forskellige former for kampsport kan lære dig at forsvare dig selv, hvis bliver nødvendigheden nogensinde. Du kan også få fitness, styrke og udholdenhed for at forbedre din generelle sundhed.

Boksning

Boksning som en bekæmpe form kan spores tilbage til oldtidens civilisationer som grækerne og romerne. Mange forskellige former for beviser Vis skildrer hånd til hånd combat som en sport gennem historien. Boksning er ikke kun en sport men en selvforsvar værktøj når det anvendes effektivt. Uddannelse i boksning kan forbedre din evne til at smide strejker på din modstander. Et andet vigtigt aspekt af boksning er forsvar. Hoved bevægelse og at holde dine hænder vil give dig en bedre mulighed for at beskytte dig selv under et angreb. Boksning omfatter også ikke, brug af spark, som kan være farlige under en gadekamp.

Brydning

Brydning er en anden form for tæt kamp, der kan spores tilbage til oldtiden i historie. Nogle dele af Bibelen også pege i retning af personer, der havde at brydes med en modstander. At være dygtig i brydning kan hjælpe dig med at forpurre en hacker, der forsøger at få fat i dig. Brydning lærer du kroppen kontrol nødvendig for at frigøre dig fra farlige positioner. Uddannelse i brydning kan også forbedre din hjerte-kar-udholdenhed, som kan være afgørende, hvis din kamp fortsætter i længere periode af gange.

Jiu Jitsu og Brasiliansk Jiu Jitsu

Jiu Jitsu er en ubevæbnet form for kampsport, der stammer fra Japan. Denne stil blev skabt for at hjælpe soldater forsvare sig mod bevæbnet og ubevæbnet modstandere. Jiu Jitsu studerende er uddannet i mange teknikker, som omfatter kæmper, fælles låse, slående og endog udhuling. Alle kan være afgørende i perioder med selvforsvar. Brasiliansk Jiu Jitsu er en variation af denne kampkunst, der fokuserer på jorden bekæmpe. Jiu Jitsu er en kampstil, der kan hjælpe dig med at forberede dig selv for en bekæmpelse af en pludselig hacker.

Andre stilarter

Andre kampstile kan praktiseres over hele USA, der kan støtte dig i tæt kamptræning. Søg på din lokale gule sider eller virksomhedsfortegnelser for skoler, der underviser stilarter såsom karate, taekwondo eller endda kickboxing. Vær sikker på at forskning de typografier, der interesserer dig for at være sikker på, at de bedst passer til dine behov og evner. Også, kan du konsultere en læge før du begynder en seriøs træning regime.

Relaterede Artikler