Ponton båd opererer instruktioner

07/12/2013 by admin

De fleste ponton både har to lange, svejset stål pontoner monteret på en platform og en motor. Selv om de er enkle i design, disse "part pramme" kræver så megen koncentration og viden til at betjene som enhver anden båd. Den første fase i opererer en ponton båd er en fuldstændig sikkerhed og operationer Kontroller for at sikre, at du er forberedt for noget, som du kan støde på på vandet. Det næste sæt af operationer indebærer at kende den kontrol og mekanismer som din ponton båd funktioner.

Instruktioner

At komme i gang

• Forbered din ponton båd at lancere eller forlade dock. Kontroller, at alle din båd sikkerhed gear er om bord og funktionelle. Kontroller, at båden er up to date på vedligeholdelse og at alle væskestande er passende for din rejse. Gemme løs gear.

• Brændstof båden. Har passagerer stiger før du pumpe brændstoffet. Inspicere brændstofsystemet for tegn på skade. Sørg for at alle elektriske systemer er slået fra. Kontrollere niveauet tank gentagne gange mens brændstofpåfyldning for at undgå overfyldning af tanken. Åbne alle luger og motor rum hen til indskrive nemlig dampe efter næring.

• Indlæse din båd. Være sikker på at du er inden for Coast Guard forordninger for dit køretøj. Disse forordninger skal udskrives på en plade fastgjort til din båd i nærheden af styretøjets konsollen. Indlæse din ponton båd så jævnt som muligt med vægt og passagerer ligeligt fordelt fra side til side og lidt mere vægt på bagsiden af båden. Alle passagerer skal være i ordentlig sæder med alle ekstremiteter inde i båden.

• Sikker båd til dock før start af motoren. Hvis din båd er udstyret med en lænsepumpe, køre det før du starter motoren. Placere gearskift i neutral position. Drej nøglen. Varm op motoren ved at køre det i en hurtig tomgang før de forlader docken.

• Kontroller alle målere for at kontrollere, at båden fungerer korrekt. Drej rattet således at propellen er spidse direkte bagud. Fjern linjer fra klamper på anklagebænken. Skift gashåndtaget lidt ind frem eller vende og dreje hjulet som nødvendigt at forlade dock.

På vandet

• Tryk gaspedalen frem for at øge hastighed; trække det tilbage til midten at flytte din båd til neutral; trække det tilbage til skift i bakgear. Altid lave langsomme bevægelser med gashåndtaget; ligesom en bil gas pedalen, kan anvender for meget kraft være katastrofale. Følg udstationerede hastighedsgrænser.

• Drej på hjulet for at vende båden, men før årsskiftet, bremse din båd ved at trække tilbage på gashåndtaget. Husk på at når du tænder din båd, bagsiden af båden vil svinge i den modsatte retning af svinget før forenden vender. Din ponton båd er usædvanligt bredt, så det bliver langsommere end andre både.

• Justere motoren trim, den vinkel, hvor motoren sidder i vandet. Vippe motoren op eller ned ved hjælp af kontrolelementet på gashåndtaget for at holde niveauet båd. Hvis forreste del af båden er for høj, trim motoren nedad. Hvis forreste del af båden er for lavt, trim motoren opad.

• Stoppe din båd. Langsomt flytte gashåndtaget i neutral til at bremse din båd. Når din båd vil mindre end fem miles i timen, kan du flytte det i bakgear at bringe det til en komplet stop.

• Anchor din båd. Bringe din båd til en komplet stop, som en passager sænker ankeret. Den linje skal anvendes, afhænger af betingelserne og vanddybde. Når det korrekte antal linje er blevet frigivet, skal du binde ankeret forrest i båden. Tjek din position imod vartegn på kysten for at være sikker på, at du ikke er drifting. Til at løfte anker, drive båden mod den forankring punkt indtil linjen bliver lodret, derefter trække ankeret tilbage i båden.

• Dock din båd. Tilgang dock langsomt på en vinkel på 30 til 45 grader. En god regel for hastighed er at tage "fat docken så hurtigt som du ønsker at ramme det." Dreje parallel til dock, når du komme tæt på det og flytte båden til neutral. Binde båd til dock. På grund af de flade høje mure på din ponton båd, vil det være mere modtagelige for vinden. Watch for crosswinds da docking din båd.

Tips & advarsler

  • Anmeld lokale procedurer vedrørende vandveje farer og kørselsrettigheder før du tager din båd ud på vandet.
  • Tage en sejlads sikkerhed klasse før de går ud på vandet for at sikre, at du er parat til at håndtere alle situationer.

Relaterede Artikler