Hvordan man kan forbedre hårvækst naturligt

07/13/2013 by admin

Hår er genetisk programmeret til at vokse omkring 6 inches om året, og mens der er ingen magisk kugle til hårvækst, der er ting, du kan gøre for at stimulere væksten. Købmand hår pleje sideskibene er fuld af fantasifulde løfter om at forhindre hårtab og stimulere væksten, men kemiske opbygning og dyre produkter er ikke nødvendige. Med disse simple metoder, kan du naturligvis forbedre og forøge hårvækst i hjemmet.

Instruktioner

• Spiser en kost rig på vitaminer og mineraler til at holde dit hår sundt og sætte skub i vækst. Tilstanden af dit hår vil afspejle tilstanden af kroppen, så hvis du er sund og godt plejet det viser i smukke, skinnende hår. Supplere din kost med masser af rå frugt og grøntsager, især grønne og gule grøntsager rige på beta-caroten, vitamin A og B vitaminer, overfladeaktive stoffer afgørende for hårvækst.

• Tilføje sunde proteiner til din kost, da hår bogstaveligt er protein. Fantastisk mad kilder til protein omfatter ølgær, fisk, bønner, yoghurt, soja og æg. Protein vil ikke kun styrke dit hår, men forbedrer hårvækst.

• Reducere faktorer, der kan hæmme hårvækst. Konstant stress kan hæmme hårvækst, så praktiserende meditation og afspændingsteknikker samt at få masser af søvn kan hjælpe din krop med at stimulere hårvækst. Nogle medikamenter er kendt for at stoppe eller bremse hår fra vokser, så tale med din læge om bivirkninger af din medicin og alternative muligheder. Andre faktorer, såsom koffein, sukker og overskydende fedt i din kost kan svække din krop og virkning hårvækst.

• Massage din hovedbund blidt for et par minutter hver dag for at stimulere blodgennemstrømningen til hårsækkene, forbedre hårvækst. Du kan købe electric massageapparater til ansigt og hovedbund, der kan være afslappende og nyttigt for hårvækst.

• Tilføj æteriske olier af ylang ylang og lavendel til din shampoo, balsam og hår plejeprodukter. Som en generel regel, tilsættes 1 dråbe hver olie til hver 2 ounce af produktet. Disse olier ikke kun har en smuk aroma, men stimulere blidt hårsækkene, medvirken i hårvækst.

• Fugter din hovedbund med et par teskefulde jojobaolie, især hvis du er disponerede for betingelser såsom psoriasis, seborrhea, eksem og skæl. Indianerne i det sydvestlige USA har brugt jojobaolie i århundreder som en naturlig metode til at fremme hårvækst. Jojobaolie er allergivenlige og er den perfekte hår fugtighedscreme, så det ligner hår egen naturlige olie.

• Lav din egen naturlige shampoo fra aloe vera, som kan hjælpe klart blokeringer i porerne i hovedbunden og balancere pH-niveau i dit hår, to faktorer, der forbedrer hårvækst. En anden fælles opskrift af indfødte amerikanske indianere, blande lige store mængder af hvedekimolie, aloe vera og kokosmælk og bruge blanding ligesom enhver anden shampoo.

Relaterede Artikler