Den bedste måde at formindske mit kalv

Mennesker, der har hvad der kaldes en pæreform tendens til at bære flere muskler og fedtvæv i den nederste del af kroppen end gennemsnittet. Ekstra muskler og fedt i dine kalve kan gøre du synes ude af balance. Stedet reducere eller faldende kun en del af kroppen er ikke fysiologisk muligt. En samlet fitness-program, der omfatter ordentlig motion og ernæring programmer, der er målrettet de hofter, lår og kalve kan forårsage positive ændringer i kropssammensætning.

Instruktioner

En omfattende tilgang

• Identificere hvilken bestemt kropstype du har, fordi bevæbne dig selv med disse oplysninger vil hjælpe dig med at bruge den mest effektive kombination af motion og ernæring programmer. Endomorphs har tendens til at bære overskydende beløb af fedt, ofte i den nederste del af kroppen. Mesomorphs er mere muskuløs og det kan betyde større lår og kalve. Begge disse typer kan resultere i ubalanceret, pære form udseende med en relativt stor underkrop og en mindre overkroppen.

• Udføre træning, der er målrettet mod dine lår og kalve uden at ignorere din overkrop. Modstand øvelser som squats, lunges og hæl rejser skal udføres med kropsvægt kun eller med lette håndvægte for høj gentagelser i området 15 til 20. Denne type program vil øge muskel tone uden at tilføje ekstra muskel størrelse til kalvene. Mesomorphs tilføje muskel lettere end andre typer, så de bør være særligt omhyggelig med at holde vægte lys. Udførelse af øverste organ øvelser såsom bøjet rækker, bænk presser og stående presser med relativt tunge vægte for gentagelser i fem til otte vifte vil hjælpe endomorphs tilføje nogle muskler og hjælpe til at bringe mere balance. Du kan udføre en fuld legeme træning to gange om ugen.

• Reducere kropsfedt niveauer i dine lår og kalve gennem aerob træning, der vil brænde ekstra kalorier. Der er en bred vifte af aktiviteter at vælge imellem, herunder elliptiske maskiner, stjerne klatrere, stationære cykler, jogging, gåture og hoppe reb. Den samlede reduktion i din krop fedt niveau vil reducere størrelsen af din kalve. Disse typer af træning kan udføres to gange om ugen i 30 til 45 minutter. Endomorphs har en tendens til at bære mere fedt end andre, så de skal være nøje opmærksomme på at begrænse deres samlede kalorieindtag og vil have gavn af en yderligere 30 til 45 minutters aerob session.

• Rydde op i din kost ved at reducere mængden af højt fedtindhold og højt sukker fødevarer, du spiser, såsom cheeseburgere og slik. Vælge sundere, lavere kalorieindhold fødevarer såsom frisk frugt og grøntsager, og magert kød og fisk. Sænke dit kalorieindtag modstand og aerob træning vil hjælpe dig med at kaste overskydende kropsfedt fra din krop, herunder din kalve.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com