Buffalo Roundup på Custer State Park i South Dakota

10/21/2016 by admin

Buffalo Roundup på Custer State Park i South Dakota

En af de udødelige billeder af det gamle vest er en buffalo besætning stampeding tværs over en prærie. Hvert år i efteråret, er den største buffalo besætning i USA på Custer State Park rundet op af en gruppe af ryttere og horsewomen. Besætningen tallene fra 950 til 1.500 i størrelse.

Historie

Hvert medlem af buffalo besætningen på Custer State Park er en efterkommer af de oprindelige 36 bison solgt til staten South Dakota i 1913. Disse bison nedstammer fra seks kalve gemt fra sidste bison jagten i 1881.

Betydning

Buffalo roundup på Custer State Park er et vigtigt middel, hvormed park management fastholder befolkningens besætningen på et niveau, som de indfødte prairie kan støtte.

Geografi

Besætningen er kørt over det rullende terræn af vestlige South Dakotas Custer State Park, indtil de når corral komplekse område. To visning områder for roundup er placeret langs vejen Wildlife Loop.

Tidsramme

Buffalo Roundup opstår på en mandag i slutningen af September eller begyndelsen af oktober. Den faktiske roundup varer omkring to og en halv timer.

Fun Fact

En uge efter Buffalo Roundup, park personalet tælle, vaccinere, brand og frasortering besætningen. Nogle af buffalo, er omkring 250 i 2009, bortauktioneret hver November til at administrere besætning størrelse.

Relaterede Artikler