Budget rejse i New York

08/11/2013 by admin

Budget rejse i New York

New York kan være en af de dyreste steder i verden, men det er en flerårig sted af interesse for turister. Ifølge NYC & Co. statistikker besøgte næsten 46 millioner internationale og indenlandske turister New York City i 2009. Besøgende til New York City anslås at have brugt $32 milliarder dollars i 2008. Der kan være store omkostninger involveret i at besøge en by, hvor en $12 kop kaffe ikke er uhørt. Men det er muligt at nyde alle seværdighederne og lyde af the Big Apple på et budget.

Før du går

En af de nøgler til succes budget rejser i New York er ordentlig planlægning. At udforske webstederne af top turistattraktioner og museer vil advare rejsende til rabatter og potentielle besparelser. Desuden tilbyder websteder som Skint og Time Out New York up-to-the-minute information om gratis arrangementer over hele byen.

Kom der

Lavprisselskaber som JetBlue Airlines og Virgin America tilbyder til indenlandsk turister, altid gode tilbud. Porter Airlines tilbyder service til Newark International Airport fra flere større canadiske byer. Websites som Expedia tilbyder up-to-date information om discount airfares for indenlandske og internationale rejser. For nordamerikanske besøgende i håb om at spare endnu flere penge, buslinjer som Neon og MegaBus tilbyde priser starter fra så lavt som $1.

Transport

New York City Transit tilbyder utrolig værdi. En 7-dages ubegrænset ride MetroCard koster kun $27. Ved hjælp af byens store antal af metrolinjer og busser er en effektiv og billig måde at komme omkring. Gratis bykort og guider er tilgængelige på officielle New York City tourist information boder placeret over hele byen. Gratis Metro kort er tilgængelige på alle Metropolitan Transit Authority kabiner. Walking er også en omkostningseffektiv måde at bevæge sig rundt i byen. Flere selskaber som New York City Bike-udlejning tilbyder hele dagen cykeludlejning for turister. For budgetrejsende, taxi førerhuse undgås, medmindre absolut nødvendigt.

Hvor man kan bo

Besøgende søger for at bruge mindre måske ønsker at tjekke ud budget standbys som Gershwin Hotel i Midtown Manhattan eller Jazz på Town Hostel i East Village. Nogle New York vandrehjem tilbyder et arbejde exchange hvor langsigtet besøgende kan overnatte gratis, hvis de arbejder for et bestemt antal timer. For de mere eventyrlystne, websites som CouchSurfing tilbyde rejsende en måde at forbinde med mennesker, der bor i New York City, der kan være i stand til at tilbyde gratis overnatning til at kortsigtede gæster. Efter de sikkerhedsfunktioner, der er opført på Couchsurfings hjemmeside kan sikre et sikkert ophold.

Hvad de skal gøre

Nogle af de bedste ting at gøre i New York City er gratis. Ridning Staten Island Ferry omkostninger, intet og sene nat ture tilbud passagerer uovertruffen udsigt over byen. Flere vigtige museer, ligesom Studio Museum af Harlem, tilbyder gratis adgang på visse dage og tidspunkter. Store museer som Metropolitan Museum of Art og Museum of Natural History tilbyder alle besøgende pay-hvad-du-kan optagelse. Lysene på Times Square og Broadway altid tiltrække store menneskemængder og er ikke at gå glip. Walking er også en fantastisk måde at udforske byen. Kvarterer som Harlem, Greenwich Village og Lower East Side fremkalder en følelse af fortiden samtidig giver muligheder for vindue shopping og se på mennesker. Central Park skal naturligvis holde et centralt sted i enhver turist rejseplan.

Relaterede Artikler