Specs for 2011 Miken Freak DST

Specs for 2011 Miken Freak DST

Freak DST er en slow-pitch softball bat udgivet af Miken sport, en virksomhed med fokus på at producere softball og baseball udstyr, som flagermus, handsker og tasker. Freak DST har to vigtigste modeller: DST afbalanceret og sommertid Maxload. Begge modeller er generelt de samme, med kun vægt distribution af bat som den væsentligste forskel.

Sammensætning

Freak DST er lavet af 100 procent komposit materiale ved hjælp af fibre, der oprindeligt designet til aerospace brug. Miken Sports hævder, at denne særlige fiber gør dens flagermus holdbare og hjælper i ydeevne. Kendt som "R900" carbon fiber, har det bedre ydeevne og styrke i forhold til andre kulfibre på markedet. R900 har omkring 40 procent højere strækforlængelse og en brudstyrke, der er omkring 38,8% højere end andre kulfibre.

Dimensioner og kvalifikationer

Begge modeller følger den standard længde 34 tommer, men med varierende vægte: 26, 27, 28 og 30 ounce. Dens tønde diameter leveres på 2,25 tommer, mens dens tønde længde kommer på 14,5 inches. Begge hunde er også godkendt af flere organisationer, som amatør sammenslutning af Amerika (ASA), USA 's speciale Sports Association (USSSA) og uafhængige Softball Association (ISA).

Funktioner

DST Balance har en afbalanceret vægtfordeling designet til at nå den højeste mulige bat hastighed, mens Maxload har en tungere ende-load design til længere bolden afstande. Begge flagermus kommer med DuraShell teknologi, en anden kompositmateriale, der fungerer som bat foring eller shell. En anden funktion, kendt som "Advance InnerFlex teknologi," tillader bat til at give præcise håndtag flex og rebound til bedre power og energi distribution.

Pris

I September 2011 spænder begge Miken Freak DST modeller omkring $210 for $300, med nogle butikker tilbyder barberet og rullede modeller. Glatbarberet og valsede modeller undergår en række bearbejdning for at gøre flagermus lysere og bedre til at gøre bolden "bounce," tillader spilleren at gøre softball rejse længere, selv med den samme mængde strøm. I September 2011 er glatbarberet og valsede modeller omkring $360.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com