Ældre Motion Tips

Ifølge University of Arkansas til Medical Sciences, endnu ældre kan "tilpasse sig øget niveau af fysisk aktivitet." Aerob træning kan forbedre deres generelle funktion og reducere den risiko for at udvikle type 2-diabetes. Styrketræning kan øge styrke og energi hos mænd og kvinder. Motion frigiver endorfiner og hjælper med at forbedre deres humør, og den øgede blodgennemstrømning hjælper med kognitive funktion.

Heart Rate

Ældre mennesker, der ønsker at drage fordel af en øvelsesprogram skal lære at tage deres puls og øge eller mindske deres aktivitet baseret på den. Pulszone er omkring 75 procent af den anslåede maksimumpuls. Beregne din pulszone ved at trække din alder fra 220. Tage at resten og fratræk 84. Multipliceres dette beløb med 45 procent. Dette er din uddannelse hjertefrekvens rækkevidde. Et eksempel på en 70-årig, der har en hvile puls af 84 ville være: 220-70 = 150. 150 - 84 = 66. Fyrre-fem procent af 66 er 30, så 84 + 30 = 114. Dette 70-årige uddannelse hjertefrekvens bør ikke gå over 114 slag i minuttet. Tage din puls under træning. Hvis du er højere end dette nummer, bremse din aktivitet. Hvis du er under dette nummer under træningen, øge din aktivitet.

Opbygge udholdenhed

Hvis du har været inaktiv, du har brug at opbygge din udholdenhed til motion. Ældre mennesker skal udøve i kortere perioder af tid, men hyppigere end yngre mennesker. Motion i 30 sekunder, og derefter resten i 30 sekunder. Øge aktivitetstid af 30 til 60 sekunder hver uge. Øge din aktivitet til to eller tre minutter, efterfulgt af to til tre minutter af resten. Til målet kan være 15 eller 20 minutters gang til seks dage om ugen. Tag en pause, når du føler forpustet. Høj-intensitet træning bør undgås i meget gamle eller meget stillesiddende at reducere risikoen for hjerteanfald og muskel problemer.

Varme op og køle ned

Ifølge National Institutes of Health, for at reducere risikoen for hjerteanfald eller trukket muskler, skal ældre varme op langsomt før du starter enhver anstrengende aktivitet. Strække alle musklerne i benene, rotere din hals og udføre sidelæns trunk strækninger. Hold hver strækning i 10 sekunder, men ikke hoppe. Der er en øget risiko for skade med hoppende hos ældre. Udøve armene næste. Når de aerobe øvelser er gjort, skal du udføre en cool-down periode for at undgå muskelkramper. Gentage de samme øvelser til at køle ned musklerne.

Medicin

De medicin, ældre tage kan interferere med deres evne til at udøve. Spørg din læge om medicin du tager. Fælles medicin, at ældre tager for højt blodtryk er diuretika. Disse kan forårsage hjertearytmi, og dehydrering. Hvis du bliver dehydreret, er der en øget risiko for falder. Beta-blokkere kan forårsage en nedsat puls, som kan forårsage træthed. Antidepressiv medicin kan forårsage en stigning svimmelhed i den ældre, hvilket medfører en øget risiko for fald. Hvis du er på nogen af disse stoffer, Spørg din læge hvis det er sikkert for dig at udøve.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com