Hvad er de fire CS diamanter?

Købe en diamant er meget mere kompleks end bare plukke ud en du gerne. Når du køber din diamant, er der flere ting du skal overveje. Disse retningslinjer kaldes de fire CS De fire CS diamant købe er der til at hjælpe dig med at afgøre, hvilke diamant er det bedste køb for hvad du bruger, og sørg for at du får den diamant, som du ønsker.

Cut

Snittet refererer til hvordan præcis diamant er blevet skåret, og hvis det er blevet skåret en bestemt måde, det lys, der træder diamant afspejles tilbage i en genial måde. Snit er hvad der giver diamant sin lysstyrke og glans. Det er ikke den faktiske indstilling figur, som solitaire eller pære, men den faktiske klip af stenen, selv. En ideel cut diamant vil være den mest reflekterende og strålende, på grund af de 58 facetter, det har. Premium cut diamanter er også meget reflekterende med 53-58 facetter, og de kan ikke blive fortalt fra hinanden med det blotte øje. Præmien skåret sten kan være bedre for mennesker på en strengere budget når diamant shopping. Fair at fattige cut diamanter har næsten ingen reflekterende kvalitet.

Farve

De fleste mennesker tænker på klare sten når de tænker på diamanter, men der er meget mere at diamond farve. Diamanter kan variere i farve fra gul til blå til selv pink. Mest eftertragtede og dyre diamanter vil være helt farveløs. Farven på diamanter er sorteres alfabetisk skala fra D til X. diamanter, der er klassificeret som D, E og F er farveløs, går nede på skalaen, indtil du kommer til X, som vil have mere gul i stenen. Afhængigt af det metal, du valgte som platin, guld, hvid guld eller sølv, kan du beslutter dig for en farvet diamant ser bedre end en farveløs. Det er også et spørgsmål om personlig smag. Farvede diamanter, ofte ses på berømtheder fingre, er meget dyre og svære at finde.

Klarhed

Diamanter kommer fra naturen og har tendens til at være lidt ufuldkommen. Klarhed henviser til mængden af fejl og mangler en diamant kan have. En diamant, som har fået karakteren af F er menes at være fejlfri og derfor meget mere bekostelig end andre kvaliteter af diamanter. De fleste mennesker, der ikke har råd til en F diamond bør overveje VVS diamanter, hvilket betyder meget meget lidt inkluderet. Indeslutninger er fejl i Diamanten. Fejlene kan ses under forstørrelse af en professionel guldsmed, men kan ikke være mærkbar at den tilfældige observatør. VVS, meget meget lidt diamanter bliver mindre i pris end F diamanter. SI, lidt medtaget, diamanter er heller ikke dårlige muligheder for mennesker, der ikke behøver at bruge en masse penge på en "perfekt" diamant.

Carat

Når de fleste kvinder få engageret, er det brændende spørgsmål hvor mange karat ringen er. En carat er en måling, der angiver, hvor meget diamond vejer. Dette er en objektiv måling, der simpelthen, hvor stor diamant er. Jo større den diamant, jo højere pris. Også, ifølge Diamond Buying Guide, større diamanter betragtes mere sjældne, og derfor højere priser. En stor diamant er ikke altid den bedste løsning, især for en kvinde med mindre fingre, som kunne søger overvældende på hendes hånd.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com