Hvordan du forny dit Passport Book online

Hvordan du forny dit Passport Book online

Hvis du har en ubeskadiget passport book og behovet at forny, er her de skridt til at fuldføre form DS-82 on-line.

Instruktioner

• Gå til startsiden for Præsidiet for konsulære anliggender Passport. Se ressource nedenfor.

• På højre side af skærmen, under overskriften 'Forny din os pas', Sørg for, at dit nuværende pas opfylder alle de følgende kriterier; er ubeskadigede og klar til at forelægge, blev udstedt, da du var alder 16 eller ældre, blev udstedt inden for de sidste 15 år, udstedt i dit nuværende navn, eller du kan lovligt dokumentere din navneændring.

• Hvis du opfylder alle ovenstående kriterier, skal du klikke på linket; ' Du kan forny din amerikanske pas eller søge om din amerikanske pas kort mail '

• På næste side vil du se et link hvor du kan udfylde formularen DS-82 on-line. Formen bliver nødt til at blive sendt, når du er færdig, men udfylder on-line og udskrive det er nemmere end at udfylde i hånden. Under overskriften ' fra inde i de Forenede Stater ', skal du klikke på linket for at åbne formen DS-82.

• Du er nu på en skærm, der endnu en gang beder dig om at bekræfte de støtteberettigelse, der er angivet i trin 2 ovenfor. I midten af skærmen er to knapper, en gør det muligt at fuldføre DS-82 on-line. Andre knappen vil udskrive en tom DS-82, så du kan udfylde den i hånden. I begge tilfælde skal du bruge sort blæk til at udfylde formularen.

• Klik på knappen til at udfylde skemaet DS-82 on-line.

• Der åbnes et nyt vindue for dig at gennemse personlige oplysninger og Computer svig og misbrug handlinger meddelelser og ansvarsfraskrivelser Department of State. Klik på linket for at læse ansvarsfraskrivelser, læse de oplysninger, der dukker op i et nyt vindue, Luk dette vindue efter at have læst gennem ansvarsfraskrivelsen, så klik på afkrydsningsfeltet for at angive at du "har læse privatliv og Computer svig og misbrug handlinger meddelelser og ansvarsfraskrivelser."

• Klik på Send og os Department of State's On-Line pas ansøgning vises. Her vil du se flere valgmuligheder. Vi fornyer et Passport Book, så klik på knappen 'Fortsæt' under 'Anvend for et Passport Book'.

• På det næste skærmbillede vil du udfylder boksene med dine personlige oplysninger, herunder dit navn, fødselsdato, byen for fødsel, osv. Komplet alle kasser som nødvendigt. Hvis du har spørgsmål vedrørende oplysninger, klik på den "?" ud for elementet.

• Gennemse dine oplysninger for nøjagtighed, så klik på knappen 'Fortsæt'.

• Komplet næste skærmbillede med din postadresse hvor du skal bruge dit pas, sendt, din e-mail-adresse og dit telefonnummer. Du kan angive mere end ét telefonnummer. Din e-mail-adresse er nødvendig, hvis der er spørgsmål vedrørende din ansøgning. Klik på 'Næste' efter at have gennemgået oplysningerne for nøjagtighed.

• På det næste skærmbillede vil du give oplysninger om din forventede rejseplaner, herunder den dato, du planlægger at rejse, de lande du planlægger at besøge og længden af din rejse. Hvis du ikke har nogen umiddelbar rejseplaner, kan du lader boksene være tomme.Klik på 'Next'.

• Komplet skærmbilledet nødsituation kontaktoplysninger. Klik på 'Next'

• . På den næste skærm, vælge, om du har en Passport Book et pas kort, begge dele eller ingen. Vælg Passport Book.

• Når du vælger Passport Book, åbner et nyt område i dette vindue, hvor du vil give flere oplysninger om dit nuværende pas bog, herunder; hvorvidt du har bogen, udstedelsesdatoen og reservationsnummer. Komplet information som nødvendigt og derefter klikke på 'Næste'.

• På det næste skærmbillede, angive om dit navn er ændret siden din sidste pas bog. Hvis du svarer ja til dette, vil du være forpligtet til at give oplysninger om navneændring (dvs, ægteskab eller retskendelse, dato for navneændring af og sted for navneændring). Angiv alle nødvendige oplysninger og klik 'Næste'.

• Det næste skærmbillede spørger, om du er kendt under andre navne. Angiv andre navne, du er kendt. Disse er ikke øgenavne du er kaldet af familie og venner, men juridisk navne som et pigenavn eller din navn før en navneændring. Du kan indtaste op til to navne her. Hvis du har haft mere end to navne, skal du knytte dem til den udfyldte formular. Klik på 'Next'

• Du er klar til at gennemgå din On-Line pas ansøgning! Nøje kontrollere alle oplysninger for nøjagtighed. En ' Rediger ' knappen er placeret ved hvert afsnit, hvis du skal revidere nogen af oplysningerne på denne skærm. Når du er sikker på, at oplysningerne er korrekte, skal du klikke på 'Næste'.

• Gennemse oversigten over gebyrer på det næste vindue. Gebyret for fornyelse af dit pas er $75. De ekstra omkostninger til at fremskynde din ansøgning er $60. Klik på 'Send' for at indsende din ansøgning.

• Gennemse oplysningerne på det næste skærmbillede. Her kan du udskrive din ansøgning. Du vil derefter datere og underskrive den. E-mail den udfyldte anmodning, gebyrer, nuværende pas bog og to billeder til den adresse. Gennemgå alle oplysninger, skal du klikke på for at angive du har læst og anerkendt fremgangsmåden, så klik på knappen 'Opret form', som vil producere en PDF af dit pas bog fornyelse program, som du kan derefter udskrive.

Tips & advarsler

  • Formularen skal printes ved hjælp af sort trykfarve på enkelt-sidet papir. Hvis din printer problemer, udskrives ikke formen, indtil du afhjælpe problemet, da det kan forårsage din ansøgning afvises eller forsinke behandlingen. Hvis du ikke kan udskrive den udfyldte formular, kan du udskrive en tom formular og udfylde det i hånden. Eller du kan gemme PDF-filen på din computer og udskrive det på et senere tidspunkt.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com