Sådan finder du billige teaterbilletter i London

Fra West End til South Bank og videre tilbyder London et udvalg af teater for alle slags playgoer. Noget derude i London er bundet til at appellere til dig - den eneste hage kan være prisen for en billet. Men der er måder at finde billet tilbud, og alt du behøver er nogle Internet-kyndige og udholdenhed. Følg disse tips og du får den bedste teater erfaring til den laveste pris.

Instruktioner

• Køb direkte fra teatret for at skære Ticketmaster gebyrer. Hvis du køber på nettet, opererer to teater kæder (Delfont Macintosh og Ambassador Theatre Group) flere populære London teatre. Tjekke deres hjemmesider for aktuelle priser (Se ressourcer).

• Gå til TKTS kabine i Leicester Square. I Boden sælger rabatbilletter til udvalgte matinéforestilling og aftenforestillinger ofte til halv pris. Sørg for at du får i kø ved standen (det omkringliggende område er fyldt med billet billethajer). Rejsende, der bor i det nordlige London kan tjekke TKTS kabine ved Brent Cross shopping center (Se nedenstående ressourcer).

• Handle din alder. Hvis du er studerende eller under 25, kan du være i stand til at få en studerende rabat ved at købe dag-performance billetter direkte fra teatret. Vis dit ID på box office, og du vil få billige billetter, ofte i gode pladser. Husk at købe dine billetter mindst en time før ydeevne. Seniorer kan også ofte får rabat på billetter.

• Køb £10 billetter fra Nationalteatret. National Theatre Travelex program tilbyder disse billetter til et flertal af mandater for udvalgte shows. Hvis du vil se et show, der ikke udbydes gennem programmet Travelex, er billige pladser stadig tilgængelig i cirkel eller side sæder (Se nedenstående ressourcer).

• Se et show på Shakespeare's Globe Theatre, hvor billige billetter er tilgængelige for "groundlings," folk, der står i gården foran eller på siderne af scenen og se spillet som publikum gjorde i Shakespeares tid (Se nedenstående ressourcer).

Tips & advarsler

  • Prøv Lastminute.com. Denne hjemmeside tilbyder billige billetter og særlige tilbud, især hvis du bestiller i god tid.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com