Specs for Dometic frisk luft

Dometic frisk luft er en tagterrasse med aircondition og opvarmning enhed lavet specielt til autocampere. Dometic tilbyder tre modeller med varierende kapacitetsniveauer til at rumme alle størrelser af autocampere.

Blæsere

Dometic livlig Air tilbyder en tre-trins blæser, som har justerbar lameller og en vaskbar luftfilter. En to-trins blæser er tilgængelig for autocamper med kanalen-arbejde. Denne blæser har en quick-cool panel, som tvinger luftstrømmen i en nedadgående bevægelse.

Kontrol

En vægmonteret termostat styrer varme- og kølesystem. Udstyret med zonal klima kontrol, kan digital termostat opvarme eller afkøle specifikke dele af autocamper.

Kapacitet

Den frisk luft giver air conditioning komponenter i tre størrelser. De spænder fra 11.000 til 15.000 britiske termiske enheder (BTU). Varmelegemet giver 5.600 BTUs af varme.

Magt

En 12-gauge kobbertråd sluttes til en 20-amp circuit breaker forsyninger strømmen til enheden. Kompressoren har en belastning mellem 9,5 og 12.9 ampere. Dette er afhængig af størrelsen af enheden. Fan motor i alle tre modeller har en belastning på 2,5 ampere.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com