Hvad er den hurtigste metode til at fjerne møl bold lugt fra et køretøj?

Hvad er den hurtigste metode til at fjerne møl bold lugt fra et køretøj?

Lugten af møl bolde kan være overvældende, og at slippe af med det hurtigt fra din autocamper eller trailer kræver nogle indsats og en lille smule tid. Hvis du har gemme din motor home eller trailer til vintermånederne, kan du tilføje et par møl bolde for at forhindre polstring skader fra skimmelsvampe eller mug. Dette er en god praksis og vil forlænge levetiden på din autocamper eller campingvogn interiør, men det efterlader en lugt til at beskæftige sig med hvert forår.

Ventilation

Åbne alle vinduerne og bringe fans til at få luft bevæger sig. Udveksling af luften inde i autocamper eller campingvogn vil være det første skridt i at minimere lugten.

Hvid eddike og trækul

Der fremstilles en opløsning af hvid eddike og vand blandet i ens styrker. Vaske ned alle de hårde overflader med blandingen. Placere små beholdere af hvid eddike i hele autocamper eller campingvogn til at hjælpe med at fjerne lugten. Købe trækul--ikke form for grill, men faktiske trækul-- og placere det hele autocamper eller trailer på engangs paptallerken. Trækul er en absorberende materiale, der vil hjælpe med at fjerne lugt.

Kommercielle produkter

Brug en kommerciel stof spray som Febreze eller andre lignende produkter. Følg vejledningen og spray alle stof i autocamper eller campingvogn. Hvor det er muligt, fjerne materiale og maskinen vaske det ved hjælp af en normal vaskemiddel og en kop hvid eddike. Disse trin vil hjælpe dig med at fjerne møl bold lugt fra din autocamper eller campingvogn så hurtigt som muligt, så du kan begynde at du sommer camping ture.

Forhindre det sker

Den nemmeste måde til ikke at slippe af med lugten er at forhindre hvis opstår i første omgang. Dette kan være en vanskelig opgave, da det er en god idé at bruge møl bolde til at beskytte den indvendige side af din autocamper i vintermånederne. Når du placerer møl bolde i camper, placere paptallerkener med trækul i dem. Dette vil bidrage til at reducere lugt noget, når du åbner camper den følgende sæson. Du kan også fjerne så meget af belægninger, gardiner og andre stof som muligt og opbevare dem inde i dit hjem.


© 2023 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com