Hvordan man laver en hals vises kortere eller længere

Hvordan man laver en hals vises kortere eller længere

At gøre en kort hals vises er længere eller dimensionering ned en lang hals enkel med et par garderobe og tilbehør retningslinjer. Halsudskæringen du vælger, sammen med mænds og kvinders accoutrements spænder fra slips til halskæder, hjælper med at skabe en visuel illusion, der balancerer din naturlige funktioner.

Swaddle hals at forkorte

For at gøre din hals vises kortere, swaddle det i stof, tilføje en omfangsrig Strik eller binde ting op med en knude. En rullekrave, høj-collared bluse eller høj sjalskrave kan alle oprette denne effekt. Strømmende folderne på en hyggelig Røghætte hals sweater eller top kan gøre en hals vises kortere medmindre stoffet forhæng i en lav halsudskæring. En kort tørklæde viklet rundt om halsen med enderne, der ikke trail ned på længden af din krop bidrager til at låne en forkortet look. Detaljer, der knus om halsen, såsom bånd og flæser, vil også holde det fra leder længere.

Finde en gylden middelvej

Nogle stilarter kan bare lidt påvirker stropper eller optræde neutralt. En besætning hals sweater eller top, som kurver langs din kraveben, vil hjælpe halsen ser kortere ved at visuelt skære halsen fra din torso, men effekten er ikke så ekstreme som en høj krave. Hvordan du bære en button-down skjorte også påvirker hvordan halsen ser simpelthen af hvor mange knapper du forlader fortrydes: hugging kravebenet holder en kortere udseende hals, mens unbuttoning top par giver en længere ser springet. For at holde din hals fra interfererende en eller anden måde med illusionen af stropper, vælge en bateau eller båd hals, der stryger kroppen fra skulder til skulder. Den vandrette linje henleder opmærksomheden på halsen, som det er.

Tage springet til at forlænge

Hvis du leder efter en længere hals, optikken er let at opnå. Det kaste punkt af en V-formet halsudskæring trækker øjet nedad, at skabe illusionen af en længere og slankere hals. Hvis du dressing på den mere konservative side, tilføje en hud-skimming camisole tæt på din hud tone under en v-hals. Du kan også opnå denne elongating effekt med en bred scoop hals. Hvis du arbejder med en collared shirt, vælge en flad design med som lille pomp eller detaljer som muligt at holde halsen fra leder for kort. Når temperaturen falder og du skal tilføje et tørklæde, prøv en lange yndefulde stil, der kan loop nemt rundt om halsen og drapere ned af din krop.

Hår, tilbehør påvirker længde

Det er ikke bare stilen af tøj, der smigrer længden af din hals. Monokromatiske farver fra hoved til tå oprette en længere streg, halsen inkluderet. Lange, tynde øreringe Dingle mod din hud hjælpe langstrakt en kortere hals, som gøre lange halskæder i modsætning til chokers. Frisurer, der ramte i bunden af halsen skåret en linje, der gør en kort hals vises kortere, mens et kortere snit eller langt hår skaber en længere streg. Længere halse er smigret ved hoop øreringe og kortere halskæder og bedre kan trække ud frisurer, der ramte på kravebenet.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com