Tennessee ferier i oktober

Tennessee ferier i oktober

Tennessee er hjemsted for en række bjerge, søer, byer og byer, hvilket gør det en stor sydlige stat at besøge året rundt. Sommermånederne i Tennessee tendens til at være ganske varmt og fugtigt, selv om, så det kan være mere sjovt at besøge i oktober når vejret er afkølet lidt. Efterårsfarver løv er også på deres højdepunkt i løbet af oktober, hvilket gør road trips, meget sjovere.

Chattanooga

Chattanooga, Tennessee, er en lille by med ca 154,000 indbyggere, som er omgivet af bjerge, søer og Tennessee-floden og har en rig historie, borgerkrig. Trods Chattanoogas forholdsvis lille størrelse er der masser at gøre i byen på ethvert tidspunkt af året. Rejse op på siden af Lookout Mountain på Incline Railway, eller rejse under jorden for at se vandfald på Ruby Falls. Børn vil nyde kreative opdagelse Museum, hvor de kan deltage i hands-on videnskabelige udstillinger. Om søndagen, hovedet over til Chattanooga marked. Markedet er åbent gennem midten af December, udstyret med livemusik, frisk kogt snacks og lokale leverandører sælger deres håndlavede varer. Ud over disse attraktioner er centrum af Chattanooga et fantastisk sted at tilbringe dagen, bare gå rundt. Med en række lokale restauranter og butikker er byen Chattanooga et ideelt sted til ferie i Tennessee.

Chattanooga handelskammer

535 kastanje St., Suite 202

Chattanooga, TN 37402

423-265-0021

chattanooga-chamber.com

Gatlinburg

Beliggende i Smoky Mountains, kan Gatlinburg tilbyde par et romantisk falder tilflugtssted i en privat bjerghytte eller familier en aktivitet-fyldt udendørs eventyr. Great Smoky Mountains National Park, etableret af formand Coolidge i 1926, funktioner over 500.000 hektar skov, og besøgende kan deltage i uddannelses-programmer, der tilbydes af park rangers. Gatlinburg Ziplines er den første treetop zipline til har været etableret i Tennessee og tilbyder gæsterne enestående udsigt over området. Flere hestestald, herunder Smoky Mountain stalde og Sugarlands Riding Stables, køre hest rundvisninger af Smoky Mountains og gennem nationalparken. Gatlinburg er et populært turist spot og hjem til ca 11.000 mountain overnatningssteder. Gæster kan bo i stille, afsondret hytter lige i bjergene eller kan vælge for at tilbringe noget tid i en af de mange område Bed & Breakfast.

Gatlinburg handelskammer

811 øst Parkway

Postboks 527

Gatlinburg, TN 37738

800-588-1817

Gatlinburg.com

Nashville

Kendt og værdsat primært for sin country musikhistorie, er Nashville, Tennessee almindeligvis omtales som "Music City." Byen, som byder på en bred vifte af attraktioner, kåret af "Travel + Leisure" som "Americas hyggeligste by" i 2009. Parthenon, beliggende i Centennial Park, omfatter en genskabelse af statuen 42-fods Athena; både Parthenon og statuen er fuldskala kopier af de originale konstruktioner, som de repræsenterer. Sportsfans besøger Nashville i oktober kan tage i en Tennessee Titans fodbold spil. Tennessee State Museum funktioner kunst, tekstil, håndværk og kultur, som alle fejre Tennessees lang og varieret historie.

Nashville området handelskammer

211 handel St.

Suite 100

Nashville, TN 37201

615-743-3000

Nashville.gov


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com