Sådan Fix Snowboard bindende stropper

Sådan Fix Snowboard bindende stropper

Højrygget-stil snowboard bindings bruge et sæt af to eller tre stropper til at låse snowboard støvler i bindingen. Det er afgørende at have stropperne fuldt funktionsdygtig for at sikre støvler-- og du--bo solidt låst i og på bordet. Små skader på bindinger omfatter revner i nærheden af inventar, en poppet ratchet og tabt skruer på remmen vedhæftede filer. Komme ind i vane med at bringe en lille reparation kit med dig når du hovedet ud til pisterne for en dag i ridning. Holde en lille rulle gaffatape, nogle ekstra skruer for bindingen og stropper og enten en multi-værktøj eller et snowboard værktøj. Disse små elementer optager lidt plads og ofte betyde forskellen mellem en frustrerende dag eller en stor dag.

Instruktioner

• Inspicere de stropper, hvor de opretter forbindelse til bindingerne. Sørg for at alle skruer er i de rigtige huller. Hvis der mangler nogen skruer, erstatte dem. Stram så stramt som muligt.

• Kig over stropper på forbindelsespunkter på bindingerne og tjekke for revner omkring skruer eller slidte eller eroderet ratchet indstillinger. Tilføje klart super epoxy til nogen revner eller rips. Hvis der er eroderet indstillinger på remmen, hvor det udmønter sig i skralde, springe over dem når stramning bindingerne. Hvis der er mange eroderede afsnit, erstatte bæltet. Skru den gamle rem off bindende, gemme skruerne. Placer den nye rem over skruehullerne og bruge de gamle skruer til at stramme bæltet til bindingen.

• Teste ratchet spænder. En velfungerende ratchet strop har strop lås falder i de små dale mellem tænderne på bæltet. Hvis låsen ikke falde i dalene, kan det være off hængslet. Skru siden og skubbe det så fanerne indsætte i siderne af ratchet boliger. Skru det stramt og teste med stropper.

• Børst nogen bevægende del eller mekanisme med en tandbørste eller lille hakke. Stropper få ofte limet på ratchet akkumulerede is eller sne. Fjerne alle akkumulering for at genvinde funktionen af remmen til at skralde for bindingen.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com