Sådan Lodge i Ohio State Parks

Mere end 70 state parks i Ohio dække 170.000 kvadrat miles. Mange mennesker, der betragter logi i staten parker, mener om camping i telte og madlavning over åben ild, og mens der er en mulighed, et udvalg af indkvarteringsmuligheder er tilgængelig der spænder fra simple til deluxe.

Instruktioner

• Vælg et sommerhus, hvis du har en familie eller en gruppe. Mere end 500 Sommerhuse findes der sove op til otte personer. Hytterne er godt for dem, der ønsker at forberede deres egne måltider, eller der kan have brug for mere privatliv end der er tilgængelig i hotelværelser. For de handicappede tilbyder flere af parkerne tilgængelige feriehytter med bredere døre og ramper til kørestole, samt specielt tilpasset køkkener og toiletter. Et par hytter er pet-kammeratlig og et begrænset antal træ brændende cottages er tilgængelig som godt.

• Vælg en flugt leje, hvis du foretrækker usædvanlige accommodations. Getaway husleje omfatter log hytter, campingvogne, hytter, cabents og lavvuer. Holde i sindet at yurts, cabents og tipier er alle telt-lignende eller kombination træ og stof strukturer. Ohio State Park hjemmeside på Dnr.state.oh.us har beskrivelser af hver type bolig. Disse forskellige indkvarteringsmuligheder sove op til seks personer.

• Vælge et værelse i en af de ni Ohio State Park lodges hvis indoor-outdoor pools, golfbaner og trådløst Internet er din idé om en camping ferie. Hver lodge omfatter også en lounge og en full-service spisestue, mens nogle tilbyder businesscenter services og konventionen faciliteter.

• Komme tilbage til naturen og camp under stjernerne. Alle statslige parker har campingplads faciliteter, der kan rumme parterne op til seks, og de fleste er åben året rundt. Campingpladser tilbyder badeværelse og dumping stationer, og enkelte campingpladser tilbyder brand-ring, picnicbord og parkering pad. Nogle parker tilbyder leje-en-lejre, som har campingpladser med telte, sovende barnesenge, madlavning udstyr og overdækket picnic-borde.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com